Martin Stoelinga in actie, afgelopen zaterdag bij de AH Mercuriusweg.
Martin Stoelinga in actie, afgelopen zaterdag bij de AH Mercuriusweg.

Onafhankelijk Delft waarschuwt foutparkeerders aan de Mercuriusweg

Leden van Onafhankelijk Delft hebben zaterdag na 12.0 uur folders uitgedeeld bij de Albert Heijn aan de Mercuriusweg. 

Met deze actie waarschuwt Onafhankelijk Delft automobilisten die niet in de gaten hebben dat het hier na 12.00 uur betaald parkeren is. Eerder heeft de partij de verantwoordelijk wethouder Harpe verzocht snel iets aan deze onduidelijke situatie te doen. 

"Inmiddels zijn we 350 bekeuringen verder en wij vinden dat dit niet door de beugel kan", laat Onafhankelijk Delft-fractievoorzitter Martin Stoelinga weten. Met deze folderactie wil zijn partij de burger waarschuwen en hoopt op deze manier de wethouder te bewegen het parkeerbeleid aan te passen of de burger van juiste informatie te voorzien.

Martin Stoelinga kondigt aan dat zijn partij de komende tijd meer soortgelijke acties in petto heeft. "Slechte publiciteit en misstanden rondom parkeren en binnenrijden in autoluwe gebieden, moet afgelopen zijn", zegt Stoelinga. "Het kan en mag niet de bedoeling zijn van het college van B en W om de financiële situatie van onze stad op deze manier te willen oplossen. Wij zullen het nauwkeurig in de gaten houden", aldus Stoelinga.

Meer berichten
 
CustomHtml_1