Ron de Haas op één van de banen waar velen leerden skiën of snowboarden.
Ron de Haas op één van de banen waar velen leerden skiën of snowboarden.

Alpine Sports: een stukje Tirol in de Randstad

Algemeen

Wie bij Alpine Sports in Den Hoorn binnenstapt, waant zich meteen in een andere wereld. Dit professionele indoor- ski- en snowboardcentrum is een klein stukje Tirol in de Randstad.

De gezellige après ski-bar, waar je bezoek aan Alpine Sports begint, is net een Oostenrijkse stube. "Het leuke is dat je hier meteen helemaal in de sfeer van wintersport bent", zegt trainer Ron de Haas van Alpine Sports. Alpine Sports staat bij velen bekend om de ski- en snowboardlessen, maar je kunt er ook een mooi feest vieren. Van familiefeesten tot bedrijfborrels en van bruiloft tot kinderfeestje, bij Alpine Sports weet je zeker dat je er iets bijzonders van maakt. Er zijn verschillende feestarrangementen en indien gewenst kan ook voor eten worden gezorgd. Jong en oud kan zich tijdens het feest heerlijk uitleven op drie rolbanen, Tuben in de schotelpiste èn sleeën vanaf de borstelhelling.
Verder kan iedereen hier zeven dagen per week terecht om onder deskundige begeleiding te trainen. "Zo'n rolbaan is een perfecte manier om goed te leren skiën of snowboarden of om te trainen", weet De Haas. "Als je een uur op de rolbaan traint, ben je in totaal drie keer tien minuten aan het skiën terwijl je ondertussen ook nog tips van de trainers krijgt. Zo boek je al gauw veel progressie."
Meer weten? Kom eens langs aan de Hooipolderweg 4 in Den Hoorn, bel naar 015-2566617 of kijk op www.alpinesports.nl of www.alpinefeesten.nl.