"Altijd een goed product tegen de juiste prijs"

kijk op de wijk

Gewoon goed en onafhankelijk advies over verzekeringen, kredieten, hypothekenen andere financiele zaken. Dat is wat Polisdesk Nederland u kan bieden.

"De markt kennen, dat is belangrijk", aldus Peter Dessens van Polisdesk Nederland. Als onafhankelijk financieel adviesbureau moet je precies weten welke aanbiedingen en prijzen er zijn. In Delft, maar ook op het Internet. Met die informatie voeden wij onze onafhankelijke vergelijkingssite www.polisdesk.nl, zodat onze klanten er altijd zeker van kunnen zijn dat ze een goed product tegen de juiste prijs krijgen." De vergelijkingssite is natuurlijk maar het begin. "Wie meer wil weten kan altijd een beroep doen op ons deskundige advies tijdens een kennismakingsgesprek. Niet voor niets zijn wij immers Erkend Financieel Adviseur", aldus Dessens. "Zo'n eerste kennismakingsgesprek is altijd gratis en vrijblijvend. Wij geven van te voren een duidelijke prijsopgave van de kosten voor het advies en de bemiddeling. Daarna gaan we samen met u inventariseren wat de wensen en de daarbij behorende mogelijkheden zijn, bijvoorbeeld inzake uw hypotheek. Daarin nemen we ook ingrijpende levensgebeurtenissen zoals arbeidsongeschiktheid of werkeloosheid mee. Maar we kijken natuurlijk ook wat de impact is van mooie gebeurtenissen, zoals gezinsuitbreiding. Als dat allemaal in kaart is gebracht adviseren wij een bank of geldverstrekker die het beste aan uw wensen voldoet. Desgewenst bemiddelen wij hier ook in en kunnen wij het hele proces tot en met de notaris begeleiden. En ook daarna bent u altijd welkom als u vragen heeft."

Bedrijfsadvies
Naast particulieren helpt Polisdesk Nederland ook bedrijven met het realiseren van hun doelen. Bij bedrijfsadvies werken wij op basis van risk management", legt Dessens uit. "Eerst doen we een risico inventarisatie om te zien waar waar de risico's binnen de onderneming liggen. Daarna gaan we bekijken hoe deze risico's kunnen worden weggenomen of verkleind en waar die het beste kunnen worden ondergebracht. Voor bedrijven is het mogelijk een abonnement te sluiten zodat u ook als ondernemer altijd verzekerd bent van de kennis van onze bedrijfsadviseurs!" Polisdesk Nederland is gevestigd aan de Schieweg 93 en is bereikbaar op 015-2576066 of info@polisdesk.nl. www.polisdesk.nl