De Black Disco Party met DJLuuk op zaterdagavond 17 december van 21.00 tot 2.30 uur bij Sir Winston: een volle dansvloer gegarandeerd.
De Black Disco Party met DJLuuk op zaterdagavond 17 december van 21.00 tot 2.30 uur bij Sir Winston: een volle dansvloer gegarandeerd.

Vele Delftenaren vieren hun jaarlijkse disco party met DJ Luuk in Rijswijk

Algemeen

DELFT - De jaarlijkse Black Disco Party met de Delftse DJ Luuk is zaterdag 17 december in de fraaie Sir Winston Club in Rijswijk, aan het Eisenhowerplein 27.

Het 25+ uitgaanspubliek in Delft en omgeving trekt voor deze gezellige party zoals elk jaar weer massaal richting dit drukst bezochte Delftse dansfeestje van het jaar, deze keer op een steenworp afstand van de stad. "Delftenaren zien heel wat bekenden op deze party's", weet DJ Luuk. "Als je van discomuziek uit de jaren '70, '80 en 90', rock, soul en latin én de dance-hits van nu houdt, zit je goed. Deze feesten spreken de dertigers, veertigers en vijftigers, die niet tussen het grut van 16 op de dansvloer wil staan, blijkbaar erg aan. Op deze feestjes kun je de hele avond blijven dansen, maar ook kletsen en flirten. Het is supergezellig."
De zaal aan het Eisenhowerplein 27, pal naast NS Station Rijswijk, is tijdens het feest weer extra donker, volledig in kerstsfeer en met een fantastische lichtshow. `Het is de mees sfeervolle zaal die er in de hele regio is en parkeren en toiletten zijn er gratis`, geeft DJ Luuk aan.
Kaarten zijn in de voorverkoop voor 9 euro verkrijgbaar via www.djluuk.nl of voor 1 euro meer bij Velvet Music aan de Voldersgracht 3, Tabak Piet de Vries aan de Nassaulaan 6 of in Nootdorp bij Kadoboetiek Marian de Visser. Er zijn ook op 17 december nog kaarten te koop aan de zaal. De party duurt van 21.00 tot 02.30 uur en ddresscode is zwarte. Meer informatie? Bel dan naar 06-23643220 of kijk op de website www.djluuk.nl.

Tien tickets
Delft op Zondag geeft vijf keer twee gratis kaarten weg. Wie kans wil maken moet de volgende vraag beantwoorden en dit uiterlijk aanstaande dinsdag mailen naar avondjeuit@delftopzondag.nl. Op welk album van de band Stretch stond hun grote hit 'Why did you do it'?