Rob Struik, deze keer aan de achteringang van Autotaalglas Rijswijk.
Rob Struik, deze keer aan de achteringang van Autotaalglas Rijswijk.

Au, een sterretje! Maar Autotaalglas lost de boel snel op

advertenties

RIJSWIJK/DELFT – 'Au au, au au er zit een sterretje in mijn glas'. Is u dit liedje in de radio-reclame van Autotaalglas al opgevallen?

De commercial is onderdeel van de nieuwste reclame-campagne van dit bedrijf, waarin 'au' centraal. "Ja, de Au-campagne is uitgerold", zegt eigenaar Rob Struik van het bedrijf in Rijswijk, makkelijk bereikbaar langs de snelweg A13, tegenover de nieuwe vestiging van KFC en het nieuwe Shell-benzinestatiom. "Deze is vooral bedoeld om nu eens alle misvattingen over onze bedrijfsnaam de wereld uit te helpen. Wij heten niet Auto-totaalglas, maar Au-Totaalglas. Een samenvoeging van twee woorden in één bedrijfsnaam."
De 'au' staat voor een gevoel, in dit geval geen fijn gevoel. Want een sterretje in de autoruit doet pijn. Maar gelukkig is er dit bedrijf, dat die pijn voor een groot deel snel en vakkundig weg kan nemen. "Nu merken we al dat het drukker is dan normaal, misschien wel door de campagne, want ook onze bedrijfsbus en het vervangend vervoer is van bestickering volgens deze nieuwe campagne voorzien", aldus Struik.
De werkdruk is weer verder toegenomen, want het seizoen is al weer een tijdje bezig. In de herfst- en winterperiode heeft een autoruithersteller het nu eenmaal het drukst. "Daar zijn we helemaal op voorbereid, want sinds kort hebben we ook supersnel internet. Hiervoor hadden we een heel oude kabel, maar die is een tijdje geleden vervangen. Snel internet is belangrijk, bijvoorbeeld voor het kallibreren, of te wel afstellen van de camera's die tegenwoordig in de meeste voorruiten zitten. Camera'tjes die de belijning van de weg registreren, die de afstand ten opzichte van de voorgangers meten, ja die moeten wel goed afgesteld zijn."
Sinds de vakantie is ook de nieuwe monteur Victor weer van de partij, overigens een monteur met al zo'n vijftien jaar ervaring. "Ja, ons team is samengesteld met uitsluitend ervaren monteurs, minstens tien jaar in het vak!"
De monteurs van Autotaalglas kunnen zich ècht gaan opmaken voor een drukke winter. Er is namelijk sprake geweest van een warme (na)zomer – dat is meestal een voorbode voor een straffe winter.
Kom langs, laat uw ruitschade herstellen en maak gebruik van gratis vervangend vervoer!
De service van Autotaalglas is, net zoals de herkenbaarheid vanaf de A13 vanwege KFC en Shell overigens, onmiskenbaar goed!

Autotaalglas
Patrijsweg 72
2289 EX Rijswijk
(070) 319 28 05
www.autotaalglas.nl