'De warmte die je voelt is hartverwarmend'

advertenties

DELFT - Full Speed en DHL speelden afgelopen weekend om de Pierre van Zinnen Memorial. Broer Wim van Zinnen was uiteraard aandachtig toeschouwer.

- Hoe was het zondagmiddag?
"De aanloop naar zo'n dag is altijd toch wat moeilijk, omdat je er zo mee wordt geconfronteerd, maar als je er eenmaal bent is het heel mooi. De ontvangst bij de verenigingen is voortreffelijk. Je voelt de warmte en dat doet goed."

- Hoe gaat het met jullie als familie van Pierre?
"Het is een kwestie van vallen en opstaan. Je denkt nog elke dag aan hem, de ene dag wat meer dan de ander. Pierre zit in ons hart en de warmte die je bij de betrokken clubs voelt, is hartverwarmend."

- Zegt dat ook iets over Pierre?
"Absoluut, het feit dat elke club meteen de medewerking aan zo'n memorial toezegt, zegt genoeg. Dat is niet voor iedereen weggelegd. Hij is altijd open en eerlijk geweest en is nergens met problemen weggegaan en overal welkom gebleven."

- Hoe was de wedstrijd?
"Het was een mooie middag, waarbij Mats, Pierres kleinzoon, pupil van de week was. In de wedstrijd had Full Speed de overhand, ging het het best met de weersomstandigheden om, en won het verdiend met 4-2."