Het verkoopteam van Autohaag Zeeuw bij de nieuwe Renault Scénic.
Het verkoopteam van Autohaag Zeeuw bij de nieuwe Renault Scénic.

Vier generaties ´familieauto´ Renault Scénic, dat is puur genieten

advertenties

DELFGAUW - In een prachtige presentatie kunt u vanaf heden de nieuwe Renault Scénic komen bewonderen in de showroom van Autohaag Zeeuw Delft. De nieuwste generatie familieauto, naar ontwerp van de Nederlandse designer Laurens van den Acker.

Het Franse automerk Renault is trouwens al langer aan het Nederlandse design toevertrouwd. Alle nieuwe modellen zijn volgens dezelfde stijl van de Nederlandse ontwerper vormgegeven. De Nederlandse ontwerper, die Industrieel Ontwerpen studeerde aan de TU Delft, heeft hiermee echt zijn visitekaartje afgegeven. "De Scénic is altijd een groot succes geweest", zegt verkoopadviseur Cüneyd Hardalioglu. "Daarom is er ook zo veel belangstelling voor deze nieuwe uitvoering, de eerste orders zijn al gedaan!"
De auto is voorzien van de allernieuwste veiligheidsystemen en, uniek in dit segment, standaard mooie 20-inch velgen. Dit soort systemen zul je nog niet in andere modellen aantreffen. Met deze vierde generatie Scénic moet dezelfde markt veroverd worden. "Ja, zeer uiteenlopende mensen zal deze auto aanspreken`, gaat hij verder. "De auto heeft heel dynamische lijnen en past daarmee heel goed in het totaalplaatje van Renault. Daarmee aantrekkelijk voor jong, maar ook voor ouder. Later in het jaar mogen we ons ook verheugen op de komst van de Grand Scénic."
De nieuwe Renault Scénic is de eerste auto in zijn segment met de mogelijkheid van Bi-Tone lak. "Ja, om nog even op onze Laurens van den Acker terug te komen: geboren in Deurne, gestudeerd in Delft, in 2011 bij ons in dienst gekomen, maar al sinds 1990 in het ontwerpen actief is. Ja, er is veel op Renault-gebied uit zijn koker gekomen. Met als meest recente hoogtepunt deze nieuwe Scénic."

Autohaag Zeeuw Delft
Exportweg 2
2645 ED Delfgauw
(015) 256 44 00
www.autohaagzeeuw.nl