Makelaars Bart (links) en Rens in de 'aankoopkeuken' van restaurant Rossio.
Makelaars Bart (links) en Rens in de 'aankoopkeuken' van restaurant Rossio.

Neem een kijkje in de 'aankoopkeuken' van Björnd Makelaardij

advertenties

DELFT – Dat de Delftse woningmarkt in de lift zit, is reeds bekend. Het aantal te koop staande woningen is behoorlijk gedaald. Terwijl de vraag juist groter is geworden.

In deze verkopersmarkt worden de verschillen tussen de vraag- en daadwerkelijk betaalde prijzen steeds kleiner en de gemiddelde doorlooptijden van te koop staande woningen zijn korter. De verkoper krijgt inderdaad vaker wat hij vraagt. "Dat is zelfs in zo'n grote mate het geval, dat steeds vaker de vraagprijs wordt geboden en zelfs tot inschrijvingen wordt overgegaan", legt Bart van Björnd Makelaardij uit. "In omstandigheden als deze, kan het steeds belangrijker worden een aankoopmakelaar in de arm te nemen. Voor woningzoekenden wordt het er niet makkelijker op. Onze aankoopbegeleiding kan hiervoor uitkomst bieden! Ook nieuwsgierig wat wij voor jou in de aankoop kunnen betekenen? Dan zien we jou graag bij ons op kantoor voor een kennismakingsgesprek. Wij kunnen voor jou tijdens de onderhandelingen een voet tussen de deur krijgen. Meer kans op een succesvolle aankoop van de woning van jouw keuze en dat ook nog eens voor een speciaal najaarstarief."

Dat beetje extra
De normale servicepunten die een aankoopmakelaar biedt, die zijn wel bekend. "Maar dan nu net dat beetje extra", zegt Bart.

"Dat kunnen wij bieden. De omstandigheden net zó beïnvloeden, dat we tot een succesvolle aankoop kunnen komen. Daarvoor willen we je best een kijkje in onze keuken gunnen!"

Succesvolle aankoop
Alhoewel, is het Björnd z'n eigen keuken? Het is de keuken van het sfeervolle restaurant Rossio, waar Bart en Rens zich uitermate thuis voelen. Het tekent de prettige binnenstadsfeer, waar de ondernemers, makelaarskantoor en restaurant in dit geval, op een leuke en ongedwongen manier met elkaar omgaan. "Maar of het nu onze keuken is aan de Oude Delft, of nu net even die van Rossio aan de overkant, wij kunnen jouw aankoop van een huis succesvol maken!" roept Bart.

Telefoon: (015) 213 51 39.
Internet: www.bjornd.nl.