Ronald Roepman voor het kantoor van Roepman Makelaardij, aan de Molslaan 43.
Ronald Roepman voor het kantoor van Roepman Makelaardij, aan de Molslaan 43.

Mooie actie voor kinderen èn volwassenen bij Roepman Makelaardij

wonen

DELFT - Het vertrouwen is terug, rentes zijn lager dan laag en de huizen gaan bijna als warme broodjes over de toonbank. Roepman Makelaardij merkt allerlei positieve ontwikkelingen.

Na meerdere mindere jaren voor kopende en verkopende partijen, zit de schwung er weer in. "We hebben het lekker druk", zegt makelaar-taxateur Ronald Roepman. "De rentes zijn laag en de prijzen van woningen stijgen. Er lijkt alweer een tekort aan woningen te ontstaan in Delft. En dat is geen commercieel verhaal, het is ècht zo." Dat komt, denkt Roepman, omdat het vertrouwen in de economie terug is. "En woningverkoop is toch een vertrouwensverhaal. Dat vertrouwen zag je ongeveer vanaf 2014 weer terugkomen. Momenteel is het zo dat we woningen met een realistische vraagprijs snel verkopen." Roepman Makelaardij helpt woningbezitters graag bij het verkopen van hun woning. "Het klinkt misschien standaard, maar we zetten onze klanten echt centraal. We zitten er bovenop en beheersen veel disciplines in de makelaardij. Dat dit wordt gewaardeerd, blijkt wel uit ons waarderingscijfer op de website Funda, Die ligt gemiddeld rond het rapportcijfer 9."

Actie
Sinterklaas is niet de enige die komende tijd cadeautjes weggeeft, want ook Roepman Makelaardij deelt mee in de feestvreugde. Kinderen vinden elders in deze Delft op Zondag een special Sinterklaas-kleurplaat. Die kan worden ingekleurd en ingeleverd op het kantoor aan de Molslaan 43. Winnaars winnen mooie prijzen. "Maar ook voor volwassenen hebben we komende tijd een mooi cadeau", vervolgt Ronald Roepman. "Als zij hun woning bij ons in de verkoop zetten, brengen we geen kosten voor de fotografie in rekening." Meer weten? Bel naar 015-2134134 of kijk op www.roepman.nl.