Gynaecoloog Bram ter Harmsel in de nieuwe Roosevelt kliniek, aan de Ezelsveldlaan 148 in Delft.
Gynaecoloog Bram ter Harmsel in de nieuwe Roosevelt kliniek, aan de Ezelsveldlaan 148 in Delft.

Deskundige gynaecologische en dermatologische zorg bij de nieuwe en Delftse vestiging van Roosevelt kliniek

lopende zaken

DELFT - Wie hulp zoekt in de categorie gynaecologie of dermatologie, kan vanaf vrijdag 25 november uit meer kiezen dan alleen het ziekenhuis. Dan opent de Roosevelt kliniek haar deuren aan de Ezelsveldlaan 148.

De Roosevelt kliniek is een medisch centrum voor gynaecologie, dermatologie en huidtherapie. Gynaecologen en dermatologen werken er samen om optimale patiëntenzorg te kunnen verlenen. Dat doet de kliniek, die over all benodigde keurmerken beschikt, al sinds 2012 in Leiden. Komende week breidt het dus uit met een kliniek in Delft. "Het voordeel voor patiënten is dat we hier gespecialiseerde zorg bieden én kortere wachttijden hebben", zegt dr. Bram ter Harmsel, Delftenaar en sinds 1995 gynaecoloog. "We bieden de zorg waar we goed in zijn. Als we iets niet beheersen, verwijzen we door."
De Roosevelt kliniek is een expertisecentrum vulvapathologie en gespecialiseerd op het gebied van afwijkende uitstrijkjes en HPV relateerde aandoeningen. Veel vrouwen zijn blij dat De Roosevelt Kliniek hen snel kan helpen. "Want bij een afwijkend uitstrijkje wil je natuurlijk zo snel mogelijk weten wat aan de hand is. Bij ons kan iedereen altijd binnen twee dagen terecht."
Dat de Roosevelt kliniek snel en deskundig helpt, wordt steeds bekender. "Want vanuit heel Nederland komen vrouwen met vulvaproblemen naar onze kliniek in Leiden", vervolgt Ter Harmsel. Zij zijn erg tevreden. De 243 waarderingen die op zorgkaart Nederland zijn gegeven, hebben een gemiddelde van 9,2 (!). "Extreem hoog", weet Ter Harmsel. "Ze waarderen de deskundigheid van onze artsen, de toegankelijkheid en de persoonlijke benadering. Die begint al bij de balie, waar dames werken die goed zijn opgeleid en veel vragen al kunnen beantwoorden. En vriendelijkheid kost niks." Ingrepen die in het ziekenhuis worden vergoed, worden dat ook bij de Roosevelt kliniek. De kliniek verricht ook cosmetische zorg, onder meer botox injecties, fillers en ooglidcorrecties. Deze categorie wordt niet vergoed.
Meer weten? Maak een afspraak via 088 - 235 33 80 of kijk op www.rooseveltkliniek.nl