Vestigingsmanager Pieter Dekkers presenteert het grote aanbod occasions op de eerste verdieping van Zeeuw & Zeeuw.
Vestigingsmanager Pieter Dekkers presenteert het grote aanbod occasions op de eerste verdieping van Zeeuw & Zeeuw.

De juiste occasion vindt u bij Zeeuw & Zeeuw in Wateringen

advertenties

WATERINGEN - Het autobedrijf Zeeuw & Zeeuw aan de 's-Gravenzandseweg 14 in Wateringen is niet alleen het aangewezen adres voor de aanschaf van een nieuwe Nissan. De eerste verdieping is namelijk helemaal ingedeeld met occasions, van Nissan en alle andere denkbare merken. Daarvan heeft Zeeuw & Zeeuw er altijd zo'n zestig op voorraad.

"Die occasions krijgen we in de eerste plaats binnen via inruil", zegt vestigingsmanager Pieter Dekkers. "Men koopt hier een nieuwe auto en ruilt meteen zijn oude auto in. Maar we kopen ook zelf occasions actief bij."
Bij Zeeuw & Zeeuw staan altijd zogenaamde dealeroccasions. Dit betekent dat de auto's een normaal verleden hebben, alleen schadevrije jaren achter de rug hebben en een kilometerstand die in orde is. "Auto's die altijd op tijd en op het juiste moment onderhouden zijn", verklaart Dekkers. "Alle prijzen die bij de auto's horen zijn rijklaar. Dit betekent dat er geen extra kosten hoeven te worden betaald voor het rijklaar maken van de auto's. Wel zo duidelijk en overzichtelijk voor de klant."
Bij aanschaf van een occasion bij Zeeuw & Zeeuw zijn inbegrepen een onderhoudsbeurt volgens fabrieksopgave, een nieuwe APK (indien van toepassing), een volle brandstoftank, zes maanden BOVAG-garantie en speciaal voor Nissan-modellen twaalf maanden Mobiliteitservice. "Daarnaast met Nationale Auto Pas, afgekort met NAP, en natuurlijk een gepoetst in- en exterieur van de auto", aldus Dekkers.
Staat de gewenste auto er niet tussen in de showroom van Zeeuw & Zeeuw of op de website? Dan kan het bedrijf altijd via een zoekopdracht naar een occasion op zoek gaan die wèl aan alle eisen en wensen voldoet.

Meer informatie: (0174) 63 80 60 of www.zeeuwenzeeuw.nl/
occasions.