Anne-Marieke Holland van Holland Kinderopvang, met achter haar de door RODI beletterde ramen.
Anne-Marieke Holland van Holland Kinderopvang, met achter haar de door RODI beletterde ramen.

Holland Kinderopvang... Voelt zich thuis bij RODI!

vaste rubrieken

DELFT – Holland Kinderopvang liet recent meerdere ramen van diverse vestigingen door RODI reclame en belettering onder handen nemen. Het resultaat ziet er strak uit.

Het ontwerp voor de nieuwe uitstraling was verzorgd door een grafisch ontwerper. RODI zorgde ervoor dat het ontwerp er op het glas even mooi uit ziet als op papier. "We zijn heel tevreden", reageert Anne-Marieke Holland van Holland Kinderopvang. "De ramen zien er echt goed uit." Holland Kinderopvang koos voor RODI Media zh omdat het hier vaker naar tevredenheid reclame-uitingen liet verzorgen. "We adverteren bijvoorbeeld regelmatig in Delft op Zondag en hebben vorig weekend nog, samen met de firma Van Kapel, flyers met de krant mee laten bezorgen. We vinden het fijn dat we meerdere zaken bij één bedrijf kunnen regelen, waar we korte lijntjes en een vast contactpersoon hebben."

Holland Kinderopvang merkt dat het goed gaat in kinderopvangland en heeft de laatste tijd een groeiend aantal aanmeldingen voor baby's en de buitenschoolse opvang. "We zien volop positieve ontwikkelingen", vervolgt Anne-Marieke Holland. Bijzonder aan Holland Kinderopvang is dat het een echt familiebedrijf is. "We bestaan al 22 jaar en al even lang vinden we persoonlijke aandacht voor de kinderen het aller belangrijkst."
Meer weten? Zie voor meer informatie www.hollandkinderopvang.nl.