De Suzuki Ignis, de compacte crossover van Suzuki.
De Suzuki Ignis, de compacte crossover van Suzuki.

Compacte crossover Suzuki Ignis: bijna helemaal onthuld

advertenties

DELFT – De showroomintroductie van de nieuwe Suzuki Ignis komt steeds dichterbij. In de aanloop hier naartoe, maakt het Japanse automerk steeds meer details van deze compacte crossover bekend.

De verkoop van de Suzuki Ignis start in januari 2017. De prijzen maakt Suzuki nog bekend. Nu komen we meer te weten over de uitrusting. Deze bestaat standaard uit zes airbags, elektrisch bedienbare ramen vóór, een info-display en bumpers in de kleur van de carrosserie.
Wat is er verder allemaal kenmerkend aan de nieuwe Suzuki Ignis? Dat zijn een fris design, een hoge zit, een ruime instap en een zuinige 1.2 DuaJet benzinemotor – al dan niet met smart hybride technologie.
De nieuwe compacte crossover komt beschikbaar in drie uitvoeringen, namelijk de Comfort, Select en Stijl. En dan is er natuurlijk het gelimiteerde introductiemodel!

De Stijl
Met de Suzuki Ignis Stijl heeft de eigenaar de meest complete versie in handen. Met onder meer climate control, cruise control, navigatie, elektrisch bedienbare ramen rondom en een met leder bekleed stuurwiel. Aan de buitenkant is deze luxe versie duidelijk te herkennen aan zijn LED-achterlichten, LED-dagrijverlichting, koplampen met LED-projecten en richtingaanwijzers in de buitenspiegels. Om de auto te starten kan de sleutel op zak blijven (Keyless push start). De veiligheid van de inzittenden van de Ignis Stijl wordt gewaarborgd door onder meer Dual Camera Brake Support. Bij snelheden van 5 kilometer per uur en hoger onderscheiden de stereocamera's voertuigen en voetgangers en helpen een aanrijding te voorkomen of de gevolgen van een onvermijdbare aanrijding te beperken. Dat gebeurt door middel van waarschuwingen en automatisch remmen. Suzuki Ignis, een crossover die je niet over het hoofd ziet!

Auto Nassau
www.suzukidelft.nl

Suzuki Kees Balvert
www.suzuki.nl/autobedrijf-kees-balvert-den-haag