Als echte binnenhuisadviseur onderscheidt Van der Goes Wonen & Slapen zich door inspirerend interieuradvies.
Als echte binnenhuisadviseur onderscheidt Van der Goes Wonen & Slapen zich door inspirerend interieuradvies.

Van der Goes Wonen & Slapen viert vijftigste blogpost in een half jaar

lopende zaken

NOOTDORP - Op het inspiratieblog van Van der Goes Wonen & Slapen zijn sinds januari al vijftig blogs verschenen. Het gaat van berichten over interieurtrends tot vloerverwarming en woonstijlen.

"De bezoekersaantallen van het inspiratieblog en de enthousiaste reacties laten zien dat het een groot succes is!", geeft Perry van der Goes aan. Het inspiratieblog biedt naast heel veel trends, tips en ideeën, ook inspirerende woonbeelden uit de nieuwste collecties van merken zoals Eijffinger, Luxaflex, Jasno, Parade, Bonaparte en huismerk NL Label. Perry van der Goes: "De blogs over het toepassen van kleur worden erg goed gelezen. We zijn trots dat de bezoekersaantallen van het inspiratieblog zo zijn gestegen en dat we enthousiaste reacties krijgen. We hebben regelmatig klanten in de winkel die naar aanleiding van het blog een product komen bekijken. Het is ontzettend leuk om te merken dat we ze op deze manier inspireren."

Als expert op het gebied van wonen is Van der Goes Wonen & Slapen aan de Dorpsstraat 64 in Nootdorp altijd op de hoogte van de laatste trends en de nieuwste producten. Nieuws dat ze als eerste delen op het inspiratieblog. Handig: de populairste berichten staan overzichtelijk gegroepeerd bovenaan de pagina. Ook in het najaar is het mogelijk om bij Van der Goes Wonen & Slapen een afspraak te maken voor een gratis en vrijblijvend interieuradvies met een van de stylisten. Zij weten als geen ander welke raamdecoratie past in een landelijk interieur of wat een woonkamer nodig heeft om ruimtelijker te ogen. In één uur geven ze een deskundig advies voorzien van schetsen, kleur- en stofstalen en maken ze een offerte. Meer info: http://vandergoeswonen-slapen.nl.