De organisatie van FEEMUZ zet altijd weer iets unieks neer. Ook tijdens de vorige editie bij Lijm & Cultuur. (foto: archief)
De organisatie van FEEMUZ zet altijd weer iets unieks neer. Ook tijdens de vorige editie bij Lijm & Cultuur. (foto: archief)

Maak kans op kaarten voor unieke editie van FEEMUZ

cultuur

DELFT – FEEMUZ komt binnenkort terug. En hoe! Zaterdag 12 november is bij Lijm & Cultuur de zevende editie, die is omgedoopt tot Red Carpet Edition.

Dit feest staat dus geheel in het teken van rode lopers, media, glitter & glamour en uiteraard is de dresscode rood. "Het belooft echt weer iets bijzonders te worden", zegt Ed Hoogendijk, samen met George Zevenbergen van Moodz en Guy Verbeek van De Burgemeesters één van de drijvende krachten achter het feest.
De vorige edities van FEEMUZ kenmerkten zich altijd door de kwaliteit en bijzonderheden. En dat zal ook nu weer zo zijn, kan de Delftse horecaman alvast verklappen. "Bezoekers zijn altijd verwend, de feesten kenmerkten zich altijd door topkwaliteit en dat gaan we nu weer bieden. Want als je zoiets organiseert, moet je het goed doen. We zijn er klaar voor."
Met 'we' bedoelt Hoogendijk dit keer ook de mensen van Lijm & Cultuur, met Antoinette Wijffels voorop. "Een organisatorisch sterke en erg creatieve dame. Samen gaan we echt wat moois neerzetten. Het gaat zaterdag 12 november echt top worden." De deuren gaan om 21.00 uur open en het feest duurt tot 02.00 uur. Ed Hoogendijk adviseert iedereen wel om uiterlijk 22.00 uur binnen te zijn, anders missen ze veel moois. "Het gaat fantastisch worden", vervolgt hij. "FEEMUZ staat voor lekker uitgaan, voor ieder wat wils en voor 5-sterren-kwaliteit."
Dat weten ook veel Delftenaren en andere regiogenoten, dus is het in de eerste week van de kaartverkoop hard gegaan. De early bird-tickets zijn al uitverkocht, maar er zijn in de voorverkoop nog wel 'regular tickets' verkrijgbaar. Deze kosten 17 euro 50.

Win kaarten
De krant Delft op Zondag mag deze week drie keer twee kaarten weggeven aan lezers van de krant. Meedingen om deze prijs is eenvoudig. Ga naar de Facebook-pagina van Delft op Zondag en like dit bericht over FEEMUZ. Onder de lezers die ons liken worden dus in totaal zes kaarten verloot.