De zevende editie van FEEMUZ is bij Lijm & Cultuur.
De zevende editie van FEEMUZ is bij Lijm & Cultuur.

Bruisend weekend bij Lijm & Cultuur

cultuur

Binnenkort komt er weer een spannend weekend aan waarin verschillende communities voor even bezit nemen van Lijm & Cultuur. Het ene evenement is helemaal nieuw en met een ideëel doel: het steunen van een bamboefabriek in Nicaragua. Het andere de 7de editie van FEEMUZ.

Op 11 november maakt het door twee studenten opgerichte Warehouse er in samenwerking met Lijm & Cultuur een feest van: een nieuw concept waar de perfecte muziek en sfeer gecombineerd wordt met de fijnste mensen én het goede doel. Dat goede doel is het nieuwste project van Bambú Social: het bouwen van een Bamboo Factory. Deze fabriek zal door acht studenten van de TU Delft, TU Eindhoven en Universitàdi Padova ontworpen en gebouwd worden. De fabriek zal dienen om bamboe bouw klaar te maken en zal zelf ook geheel uit bamboe bestaan. Bij de oplevering van de fabriek zal in samenwerking met Stichting SamenScholen één keer per jaar een school gebouwd worden van bamboe en daarna volgen nog vele andere projecten! Koop een T-shirt, steun het project en geniet van de vette line-up. Aanvang 22.00 uur.

FEEMUZ #7 – 12 november
De zevende editie van Feemuz is de 'Red Carpet Edition' en staat geheel in teken van rode lopers, paparazzi, media, glitter & glamour. Kleed jezelf in rood en begeef jezelf in de wereld van FEEMUZ #7! Het is ook dit keer een samenwerking tussen Lijm & Cultuur, De Pijpenla en Le Mariage, Moodz en De Burgemeesters. Aanvang 21.00 uur. FEEMUZ presenteert u stijlvolle en hoogwaardige evenementen met een vleugje chique. Het staat voor vijf sterren evenementen, met altijd een ander thema, de beste DJ's, live entertainment en een flinke dosis kwaliteit!

Meer weten?
Voor actuele informatie en online tickets ga naar www.lijmencultuur.nl.