Het nieuwe Pick up-Point bij Jumbo Buitenhof
Het nieuwe Pick up-Point bij Jumbo Buitenhof

Jumbo Buitenhof opent Pick up Point

lopende zaken

DELFT - Voor klanten die hun boodschappen liever niet direct in de winkel doen, heeft Jumbo Buitenhof sinds kort een oplossing.

Klanten kunnen hun boodschappen nu online op de website van Jumbo bestellen en deze ophalen bij het Pick up Point, naast de winkel.
Hiermee is Jumbo Buitenhof de eerste Delftse Jumbo met een Pick up Point. De klant kan via de website www.jumbo.com een account aanmaken. Hiermee kan via de website vóór 00.00 uur een bestelling worden geplaatst, die de volgende dag al opgehaald kan worden bij de winkel. Bij het Pick up Point kan worden geparkeerd.
Daarna is het alleen nog een kwestie van even aanbellen via de intercom en zeggen dat je de boodschappen komt ophalen. Eén van de medewerkers zal de boodschappen vervolgens komen brengen. Eventueel is het ook mogelijk om tegelijkertijd statiegeldflessen en kratten in te leveren. De boodschappen kunnen met de PIN worden betaald en de klant kan gelijk weer, met alle boodschappen, naar huis.

Net als in de winkel kan ook bij het ophalen van de boodschappen worden gerekend op goede service met als uitgangspunten de zeven zekerheden. Het Pick up Point biedt meerdere voordelen. "De klant heeft online beschikking tot het gehele jumbo assortiment", zegt Nahal Mirzaie Milani "Bovendien hoeven klanten de winkel niet meer in, wat voor veel van hen een uitkomst is als zij even snel de boodschappen willen doen." Het enige dat níet online kan worden besteld, is het dagverse afgebakken brood.