Harry Bergen Henegouwen showt de stoffen en stoelen, die in de 3D-tekening op het scherm zijn verwerkt.
Harry Bergen Henegouwen showt de stoffen en stoelen, die in de 3D-tekening op het scherm zijn verwerkt.

Voor een stijlvolle woninginrichting die in balans is naar Smits Designcenter Delft

lopende zaken

DELFT - Net een nieuwbouwwoning gekocht, of wilt u uw huidige woning helemaal anders? Smits Designcenter Delft kan het complete interieur leveren.

Van de vloeren tot raamdecoratie en van het meubilair tot de verlichting: Smits Designcenter Delft heeft het allemaal in huis. Het is uiteraard geen must om bij deze Delftse woonwinkel voor het totaalpakket te kiezen. Integendeel. Wie gewoon een mooi meubelstuk zoekt, is eveneens van harte welkom. "Iedereen kan gerust eens langs komen om vrijblijvend te informeren en te kijken of we iets kunnen betekenen", vertelt Harry Bergen Henegouwen. Met computers en 3D-tekeningen kan een perfect beeld worden geschetst van hoe bepaalde keuzes in de woning daadwerkelijk uitpakken. "Je kunt zo zelfs al door je toekomstige en al compleet ingerichte woning wandelen."
Dat is mooi, maar ook de andere zintuigen mogen bij de woninginrichting worden geprikkeld. En ook dat kan bij Smits Designcenter aan het Estland 5 in Delft. De ruim opgezette en stijlvolle ingerichte showroom is ruimschoots voorzien van fraaie meubels die kunnen worden uitgetest. Bergen Henegouwen laat de boeken zien met de ruime keuze aan stoffen, kleuren en materialen. De combinatie van 3D-tekeningen, echte producten èn deskundig advies, zorgt ervoor dat de keuze voor het eindresultaat van een woninginrichting via Smits Designcenter Delft volledig in balans is. En dat is, voor de plek waar je het meest verblijft, natuurlijk wel zo prettig.
Vanwege een product van hoge kwaliteit en het feit dat de winkel door een styliste is ingericht, ontstaat voor sommigen onterecht het beeld dat alles hier hartstikke duur is. "We hebben een collectie met veel prijsvariatie. Lang niet alles is kostbaar."
Meer weten? Kom eens langs, kijk op www.smitsdesigncenter.nl of bel 015-2628790.