De Vierdaagse Stuntverkoop van Ardea Auto begint op donderdag 3 november om 09.00 uur en eindigt zondag 6 november om 17.00 uur.
De Vierdaagse Stuntverkoop van Ardea Auto begint op donderdag 3 november om 09.00 uur en eindigt zondag 6 november om 17.00 uur.

Vierdaagse bij Ardea Auto

autonieuws

Bij de Vierdaagse denkt menigeen aan het sportieve wandelevenement uit Nijmegen. Ford-dealer Ardea Auto organiseert volgende week, van donderdag 3 tot en met zondag 6 november, haar eigen 'Vierdaagse': een weekendlange 'verkoopstunt' waarbij de klant duizenden euro's voordeel kan behalen bij aankoop van een nieuwe Ford.

Volgens directeur Jim van Dommelen van Ardea Auto is deze vierdaagse autoshow hét moment om een nieuwe Ford te kopen. "Binnenkort is er weer volop aandacht voor de nieuwe 2017-modellen. Daarom willen we onze huidige modellen graag nu in het zonnetje zetten. De kopers bieden we extra voordeel, dat is aantrekkelijk voor hen en wij zien onze voorraad hierdoor afnemen, dat is voor ons weer prettig. Deze win-win situatie levert de klant klip-en-klaar voordeel op dat kan oplopen tot meer dan 4.000 euro! We hebben als extraatje een select aantal nieuwe Fords van een extra korting van 1000 euro voorzien. Nu zaken doen levert dus veel geld op", zegt Van Dommelen.

Ruime keuze
Het is bekend dat de keuze bij Ardea Auto ruim is. Met zeventien vestigingen in Noord- en Zuid-Holland is Ardea Auto de grootste Ford-dealer in Nederland. "Door onze schaalgrootte kunnen we altijd zeer scherp inkopen. Het voordeel daarbij is voor onze klanten. Die profiteren ook nog van het ruime aanbod dat wij altijd kunnen presenteren. Neem bijvoorbeeld de Ford Fiesta, die hebben wij in maar liefst vijf uitvoeringen beschikbaar, van de budgetvriendelijke Style tot en met de uiterst sportieve ST-Line, waarin iedere liefhebber direct wil instappen en wegrijden", glimlacht Van Dommelen. "En we hebben een primeur", klinkt het trots. "We kunnen ook de nieuwe, royale Ford Ka+ presenteren met een gratis jaar all risk autoverzekering en een 0,9 procent rente tarief op de Options financiering.

Geheel rijklaar
De nieuwe Ford-modellen die tijdens de show worden gepresenteerd, worden allen geheel rijklaar aangeboden. "Wij communiceren graag duidelijk en laten er geen misverstanden over ontstaan: een nieuwe Ford uit ons aanbod is geheel rijklaar. Dus geen bijkomende kosten, alles wat in de prijs is inbegrepen wordt door onze verkoopadviseurs helder toegelicht. Dat geeft de klant ook een prettig gevoel, hebben wij gemerkt", licht Jim van Dommelen toe. "Het is vergelijkbaar met privé lease, dat nu zo populair is. Daarbij is ook alles inbegrepen, behalve de brandstof. Dat is toch klare taal? Vertrouwen is de basis waarop we zaken doen."
De Vierdaagse Stuntverkoop begint op donderdag 3 november om 09.00 uur en eindigt zondag 6 november om 17.00 uur. "Speciaal om onze klanten tijd en ruimte te geven om te komen kijken en vergelijken, zijn we ook op zondag 6 november geopend van 11.00 tot 17.00 uur", licht Van Dommelen toe.
Wie zich al eerder wil oriënteren kan een kijkje nemen op www.ardeaauto.nl. "Op onze website staat niet alleen alle speciaal geprijsde nieuwe Fords uit onze voorraad, maar vindt men ook ons aanbod aan uitstekende gebruikte wagens die we, uiteraard met garantie, in de verkoop hebben. Ook hiervoor doen wij iets extra tijdens de show. Zodat ook onze klanten die een goede occasion willen kopen tijdens onze show van ons aanbod kunnen profiteren."