De Shop in Shop van Trollbeads bij Juwelier Warnaar werd vorig weekend feestelijk geopend.
De Shop in Shop van Trollbeads bij Juwelier Warnaar werd vorig weekend feestelijk geopend.

Nieuwe beleving bij Juwelier Warnaar

lopende zaken

DELFT - Bij Juwelier Warnaar is vorig weekend feestelijk de Trollbeads Shop in Shop geopend. Zodoende is hier aan de Brabantse Turfmarkt 74 een mooie plek ontstaan om de wereld van Trollbeads te ontdekken.

De bestaande verkoopplek heeft een metamorfose ondergaan en is dusdanig uitgebreid dat de vele combinatiemogelijkheden nu veel mooier gepresenteerd kunnen worden.
Naast de feestelijke handelingen rond de opening van de Trollbeads Shop in Shop, was er vorige week zondagmiddag een glasdraai demonstratie. Veel bezoekers vonden het heel interessant om te zien hoe een glaskraal tot stand komt. Wie dit eens heeft gezien, begrijpt meteen ook waarom elke kraal anders is.

Trollbeads
Trollbeads zijn herinneringen voor het leven. Met Trollbeads creëer je een armband die bij je leven, je stijl, je herinneringen en je persoonlijkheid past. Of stel een mooi Fantasycollier samen, met veel mogelijkheden om te combineren.
De nieuwe shop bij Juwelier Warnaar biedt alle ruimte en inspiratie om het uitzoeken van zo'n persoonlijk sieraad tot een mooie beleving te maken. Elke kraal is speciaal en vertelt een verhaal. Ga op zoek naar de kraal die bij jou past... bij Juwelier Warnaar.
Meer weten? Kom gerust eens langs bij Juwelier Warnaar aan de Brabantse Turfmarkt 74, bel naar 015 212 5471 of kijk op www.juwelierwarnaar.nl.