KIA Carens: een vernieuwd exterieur dat aansprekend voorkomt.
KIA Carens: een vernieuwd exterieur dat aansprekend voorkomt.

Uiterlijke wijzigingen voor KIA Carens

advertenties

REGIO – De vernieuwde KIA Carens is aan de buitenkant goed te herkennen aan de voor- en achterbumpers. Ook de mistlampen, achterlichtunits en grille zijn aangescherpt. Nieuwe 17-inchwielen en een nieuwe lakkleur, namelijk Mysterious Blue, maken deel uit van de bijpuntsessie. In het interieur is het materiaalgebruik verbeterd. Voortaan staat ook leren bekleding met een diamantpatroon op de bestellijst. Eveneens nieuw is het 7 inch metende touchscreen, gekoppeld aan een infotainmentsysteem, dat zowel Android Auto als Apple CarPlay ondersteunt.
Nieuw voor de Carens met 1.7 CRDi-dieselmotor is het Eco Pack. Het bestaat uit een start-topsysteem, Michelin-banden met lage rolweerstand en een handgeschakelde zesbak met andere bakverhoudingen. De 1.7 CRDi Eco Pack stoot 109 gram CO2 per kilometer uit. Op de bestellijst staat uiteraard ook een 1.6-liter GDi benzineversie met 135 pk en een 2.0-liter metende GDi, eventueel gekoppeld aan een automaat, met 166 pk.
De 1.6 GDi kent een vanafprijs van 24.995 euro. De uitvoering met 2.0 GDi mag mee vanaf 30.995 euro. Wie de 2.0 GDi met automaat wenst, moet minimaal 36.395 euro aftikken. De 1.7 CRDi kent een vanafprijs van 25.995 euro.

KIA Van Leeuwen Delft
www.kia-delft.nl