Erwin Kerkhof van Gamma Delft op de verfafdeling, waar 22 oktober eveneens demonstraties plaatsvinden.
Erwin Kerkhof van Gamma Delft op de verfafdeling, waar 22 oktober eveneens demonstraties plaatsvinden.

Doe, kijk, vraag en leer mee tijdens de Doe Dag bij Gamma Delft

lopende zaken

DELFT – Gamma Delft organiseert zaterdag 22 oktober weer een Gamma Delft Doe Dag. Van 11.00 uur tot 16.00 uur is die dag weer veel te zien en te leren in de Delftse bouwmarkt.

Gamma Delft organiseerde vorige jaar ook zo'n Doe Dag. Dit event bleek een schot in de roos. Het thema toen was veiligheid, dus konden bezoekers van Gamma die dag veel leren over het beveiligen van hun woningen. De brandweer was met een spuitwagen van de partij en vermaakte jong en oud. "Het was een geweldige dag", weet Erwin Kerkhof van Gamma Delft nog. "Een groot succes."

Dus was het voor Gamma logisch om dit jaar weer een Doe Dag te organiseren. Dit keer niet volgens een bepaald thema, maar wel met talloze activiteiten. Meerdere leveranciers zijn uitgenodigd om her in der in de bouwmarkt op Woonboulevard Leeuw & Stein hun producten te komen demonstreren. Klanten krijgen daarbij uitleg en kunnen vragen stellen. Op de verfafdeling wordt gedemonstreerd hoe sierpleisters en vulmiddelen en het beste kunnen worden gebruikt. Ook het demonstratieteam van Bosch zal van de partij zijn. De specialisten van KlikAanKlikUit zullen alles vertellen over hun lichtschakelaars die met een afstandbediening bediend worden.

Uiteraard is ook aan kinderen gedacht. Zij kunnen volgende week zaterdag leren hoe ze moeten metselen. En met een bouwhelmpje op het hoofd kunnen ze de stof meteen in de praktijk brengen en een muurtje metselen. Liever een kleurplaat kleuren? Ook dat kan.
"Bezoekers kunnen hier zaterdag 22 oktober weer veel leren, zich uitstekend vermaken èn inspiratie opdoen", vervolgt Erwin Kerkhof. "Wie komt, kan meteen zien hoe mooi de winkel hebben verbouwd en een groter deel hebben ingericht met mooie meubels." Meer info: www.gamma.nl.