Eric Idenburg staat voor u klaar.
Eric Idenburg staat voor u klaar.

Is uw auto al winterklaar? Idenburg Car Solutions helpt u graag

kijk op de wijk

DELFT – Onderhoud, reparatie, APK, schoonmaken, wassen, poetsen, detailing, inbouw en uitbouw: u vindt het allemaal onder één en hetzelfde dak bij Idenburg Car Solutions.

Het garagebedrijf blijft constant werken aan een nog betere service, verklaart Erik Idenburg. "Momenteel zijn we bezig met het aanpassen en verbeteren van onze wasstraat. Hier wordt een nieuwe transportketting geïnstalleerd, waardoor het transporteren van de te wassen auto's door de wasstraat nog soepeler zal gaan. De wax is verbeterd en we hebben nieuwe droogdoeken."
Die wasstraat is sowieso al een toonbeeld van duurzaamheid, vanwege de afbreekbare schoonmaakmiddelen die gebruikt worden en het feit dat er geen leidingwater, maar gefilterd grondwater wordt gebruikt om de auto's te reinigen. "Mensen zijn welkom om zich te komen laten overtuigen van de kwaliteit van onze wasstraat. Van maandag 17 tot en met zondag 23 oktober hebben we een speciale 'herfstvakantie-actie': we bieden dan wasprogramma 1 aan, in plaats van het gebruikelijke tarief van 15 euro, voor de speciale actieprijs van 8,95 euro", aldus Erik.

Winterbanden
Nu de R weer in de maand is, gaan mensen weer aan hun winterbanden denken. Bij Idenburg Car Solutions kunnen autobezitters hun winter- en zomerbanden een jaar lang gratis opslaan, met twee gratis bandenwissels, als zij deze banden hier afnemen. "Heeft u elders al een offerte voor winterbanden opgevraagd? Breng deze maar mee, dan gaan wij met u bekijken hoe we u voor de beste prijs van de door u gewenste winterbanden kunnen voorzien", nodigt Erik autorijdend Delft uit.
Wie graag wil dat zijn auto van binnen en buiten grondig wordt schoongemaakt, 'showroomklaar' zoals ze dat in de autobranche noemen, kan vanzelfsprekend hiervoor een beroep doen op Idenburg Car Solutions. Het bedrijf heeft een speciale poetsactie, waarbij uw auto voor slechts 99 euro van top tot teen weer helemaal schoon en netjes is.
Idenburg Car Solutions is gevestigd aan de Schieweg 81. Openingstijden wasstraat: maandag tot en met vrijdag van 8.00 uur tot 18.00 uur; zaterdag van 8.00 uur tot 18.00 uur; en zondag van 10.00 uur tot 17.00 uur. De wasboxen zijn 24/7 geopend. Openingstijden garage: maandag tot en met vrijdag van 8.00 uur tot 17.00 uur; en zaterdag van 9.00 tot 14.00 uur. Meer informatie: tel. 015 – 2571670 en www.idenburgcarsolutions.nl.