Bedrijfsleider Erik Idenburg bij de vernieuwde eindborstels in de wasstraat.
Bedrijfsleider Erik Idenburg bij de vernieuwde eindborstels in de wasstraat.

Herfstactie bij Idenburg: laat lekker voordelig uw auto wassen!

advertenties

DELFT – De Herfstactie van Idenburg Car Solutions mag u niet missen! Vallende bladeren, regen- en windvlagen: uw auto krijgt het wat zwaarder te verduren als de herfst eenmaal begonnen is. Om 'het leed' wat te verzachten heeft dit Delftse autobedrijf een speciale actie.

De Herfstactie heeft betrekking op de Carwash van Idenburg Car Solutions. De hele week, dus van maandag tot en met zondag, kunt u van deze actie profiteren. En dat betekent, dat u dat vooral in uw portemonnee zult merken. Het duurste wasprogramma wordt in deze actie namelijk voor slechts 8,95 euro aangeboden! "Normaal betaal je hier 15 euro voor", zegt bedrijfsleider Erik Idenburg. "Je hoeft er zelf helemaal niets voor te doen. Gewoon je auto komen laten wassen en profiteren van veel prijsvoordeel!"
Programma 1, of te wel het meest volledige wasprogramma, dat bestaat uit velgen reinigen, voorwassen, bodemwas, hardwax en glanspolish. Ten slotte wordt uw bolide gedroogd met hoogglans-polish-borstels. "Kom onze op een aantal punten verbeterde wasstraat eens proberen", spoort Idenburg aan. "Voor mensen die al langer hun auto door ons laten wassen, maar natuurlijk zijn nieuwe klanten ook welkom. De wasstraat heeft een nieuwe kettingbaan, de nieuwe doeken voor de glans-polish-borstels zijn verbeterd en de wax heeft ook een upgrade gekregen."
Laat u niet ontmoedigen door het mindere weer met zijn wind en regen, en straks misschien ijzel en sneeuw. Laat gewoon uw auto regelmatig wassen bij Idenburg Car Solutions!

Idenburg Car Solutions
Schieweg 81
2627 AT Delft
(015) 257 16 70
www.idenburgcarsolutions.nl