Specialist Arien Groenewegen van Steegro Banden
Specialist Arien Groenewegen van Steegro Banden

Veilig de weg op met de winterbanden van Steegro Banden

advertenties

DEN HOORN - Niet alle auto's krijgen in deze periode winterbanden. Dat is een gemiste kans vindt Arien Groenewegen van Steegro Banden. Want met winterbanden heb je meer grip op de weg en rij je veiliger. Ook als het niet vriest.

Familiebedrijf Steegro Banden, aan de Woudseweg 3, is een echte specialist in banden voor zowel bedrijven als particulieren. Met een zomer- en winterband naast elkaar laat Arien Groenewegen zijn klanten de verschillen tussen beiden zien en voelen. De zomerversie is harder van samenstelling dan het winterexemplaar en ook de profielen verschillen.
"Een winterband heeft meer grip dankzij de vele lamellen, de inkepingen in het rubber", legt Arien uit "Bovendien blijft een winterband langer zacht. Veel mensen weten het niet, maar al vanaf zeven graden boven nul rijd je met de huidige winterbanden al beter, en daardoor veiliger."

Kortingsactie van 38 %
In oktober en november geeft Steegro Banden maar liefst 38 5 korting op nieuwe banden van Good Year en Dunlop. "Dit zijn kwalitatief goede merken die ook hoog scoorden in de ANWB winterbandentest 2016."

Kijk voor meer informatie op www.steegrobanden.nl of bel 015-2569244.