Jeroen Lathouwers en een collega demonstreren de gebruiksvriendelijke fitnessapparaten van Fysical Delfgauw.
Jeroen Lathouwers en een collega demonstreren de gebruiksvriendelijke fitnessapparaten van Fysical Delfgauw.

Snel, verantwoord en veilig werken aan je conditie bij Fysical Delfgauw

kijk op de wijk

DELFGAUW – Een bundeling van fysiotherapie en fitnessactiviteiten, met als blikvanger de Milon Cirkel met hightech fitnessapparatuur. Dat vind je bij Fysical Delfgauw aan het Gouden Rijderplein 20-21, bij winkelcentrum de Emerald.

Wanneer je binnenstapt bij Fysical Delfgauw, valt gelijk de opstelling van de trainingsapparaten op. Die staan inderdaad in een cirkel in het midden van de ruimte opgesteld, zoals je bij een naam als Milon Cirkel zou verwachten. "Het zijn volautomatische toestellen, die we maar één keer voor onze bezoekers in hoeven te stellen. De volgende keer dat ze er gebruik van maken steken ze de chipkaart in het apparaat, en deze komt dan gelijk in de vooraf bepaalde instelling te staan", legt manager Jeroen Lathouwers uit. Iedere gebruiker krijgt een op hem of haar toegespitste chipkaart met alle instellingen voor de fitnessapparaten van de Milon Cirkel. Over een rondje van in totaal acht apparaten doe je slechts 35 minuten, waarin je één minuut krachttraining afwisselt met vier minuten cardiotraining. Je werkt dus zowel aan je spieropbouw als aan je conditie, in de vooraf bepaalde juiste trainingshouding. Overbelasting is hierdoor praktisch niet mogelijk. Ondanks de korte trainingstijd voel je gelijk resultaat, wat nog eens wordt verstekt wanneer je twee keer per week komt trainen.
Bij Fysical Delfgauw zijn ze heel trots op dit van origine Duitse concept, dat inmiddels al op tweehonderd locaties in de Benelux wordt toegepast. "Veel mensen uit Delfgauw en de omgeving weten ons te vinden voor de fysiotherapie die wij verzorgen, evenals sportmassage, reuma- en drainagemassages. Maar ook als mensen geen klachten hebben waarvoor ze een fysiotherapeut moeten raadplegen, kunnen ze hier terecht om te trainen op de Milon Cirkel", maakt Lathouwers duidelijk. "We staan bekend om onze personal training. We kennen iedereen die hier komt bij naam en zijn bij de meesten op de hoogte van hun persoonlijke reilen en zeilen." Naast de reeds genoemde elementen en trainingsvormen kun je bij Fysical Delfgauw ook groepslessen, bokslessen en BBB (buik-billen-benen) training volgen en deelnemen op donderdagavonden aan een bootcamp. Verder kun je de training combineren met Body Support, een speciaal hierop toegespitst voedingsprogramma. Bij Fysical Delfgauw kom je eerst een maand op proef: daarna verleng je je abonnement met een kwartaal, een half jaar of een jaar. Je betaalt geen inschrijfkosten en er is geen opzegtermijn. Meer weten? Bel 015 - 2033002 of mail naar delfgauw@fysical.nl.