Jurswin Sillé in volle vaart.
Jurswin Sillé in volle vaart.

Speler in beeld

advertenties

Naam: Jurswin Sillé
Leeftijd: 21
Club: DSV Full Speed
Positie: voorin


-Winst in de stadsderby tegen SEP. Lekker gevoel aan over gehouden?
"Ja en helemaal omdat ik de assist gaf voor het tweede, winnende doelpunt. Na een dieptepass van Dimitri (de Bruyn, red), bood ik de back veel dreiging. Ik was sneller, tikte en glipte er langs en gaf af bij de eerste paal. Daarna kon Ilja van Dam afronden. Die winnende treffer gaf een heel grote ontlading bij het hele team. Iedereen was er blij mee, ook omdat even ervoor onze keeper Oscar (Jiminez, red) een rode kaart had gekregen."

-Uiteindelijk een verdiende overwinning?
"We begonnen heel zwak en lieten ons de kaas van het brood eten. Daarna werden we veel sterker en kregen we veel meer kansen. De doelman van SEP speelde goed, maar met hard werken hebben we de overwinning gepakt."

-Omschrijf jezelf als speler...
"Ik ben heel snel, vooral aan de bal. Hard werken loont, vind ik altijd, en ik blijf altijd positief. Als links- of rechtsbuiten zoek ik ook heel vaak zelf het doel op."

-Speelde je broertje Suwently ook weer mee?
"Nee, jammer genoeg niet, want ik vind het leuk om met mijn broertje te voetballen. Hij speelde wel eens mee in het eerste. We kunnen elkaar in het veld heel goed scherp houden."

-Wat is nu de prognose voor dit seizoen?
"Door deze overwinning kunnen we naar boven kijken. Als we een periode pakken, spelen we in de nacompetitie en dan is zelfs promotie mogelijk. Met deze groep moet dat kunnen. We houden graag alles in eigen hand."

-Volg je het Delft op Zondag Voetbalklassement?
"Volg ik iedere zondag! Op het internet naar de cijfers kijken."