Bij Auto Nassau zijn de Top Occasions zo goed als nieuw

advertenties

DELFT – De tweede etage van Auto Nassau, officieel Service-dealer van Suzuki en Daihatsu, is helemaal voor Top Occasions gereserveerd. Top Occasions van alle denkbare merken, veelal afkomstig van de eerste eigenaar. U vindt het bedrijf aan de Lagosweg 9 in Tanthof-West.

De occasion-slogan van Auto Nassau is niet voor niets: 'Top Occasions, zo goed als nieuw'. Het is sinds vijf jaar, dat dit bedrijf zo'n grote aparte afdeling speciaal voor occasions heeft. "Occasions komen meestal binnen, als iemand bij ons bedrijf een nieuwe Suzuki komt kopen", vertelt Patrick van den Berg. "De auto wordt dan als het ware ingeruild voor een nieuwe Suzuki. Wij vullen ons occasion-arsenaal daar mee aan."

Service op maat
De 25 Top Occasions zijn allemaal volledig gecontroleerd. Ze hebben een grondige onderhoudsbeurt gehad en zijn gekeurd indien nodig. De occasion wordt afgeleverd met Nationale Autopas (NAP), inclusief BOVAG-garantie en Mobiliteitsservice van een jaar. "Wij zijn niet alleen een uiterst betrouwbaar dealerbedrijf, maar we zijn ook gespecialiseerd in het onderhoud van auto's. In onze werkplaats kunnen we het onderhoud aan alle denkbare merken uitvoeren. Service staat bij ons dan ook hoog in het vaandel. Tijdens een reparatie of onderhoud, is er altijd een vervangende auto beschikbaar. Of voor de sportieve mens natuurlijk een leenfiets."
Maar dat wil Patrick van den Berg ook nog wel even kwijt. De Top Occasion moet natuurlijk op en top verzekerd de weg op. Daarom biedt Auto Nassau de mogelijkheid om uw occasion optimaal te verzekeren. "De klant krijgt dan een Suzuki Auto Polis, beschikbaar voor ieder merk auto", aldus Van den Berg.

Telefoon: (015) 256 87 79.
Internet: www.suzukidelft.nl.