Sjef Kleyweg op het dak van een Opel Adam, surfend op het world wide web.
Sjef Kleyweg op het dak van een Opel Adam, surfend op het world wide web.

De vernieuwde website van Auto´s Kleyweg is dichtbij en duidelijk

advertenties

DEN HOORN – Auto's Kleyweg is een begrip in Den Hoorn en omgeving. Een autobedrijf met een historie die ver terug gaat. Maar ook een bedrijf dat altijd met z'n tijd is mee gegaan. De identiteit van dorpsgarage is altijd gebleven, maar wel volgens de modernste maatstaven.

Auto's Kleyweg is Chevrolet erkend reparateur, Hyundai- en Opel-specialist. In de showroom staan nieuwe en gebruikte modellen van verschillende merken. Eind oktober mag Auto's Kleyweg zich bijvoorbeeld opmaken voor de komst van de volledig nieuwe Hyundai Ioniq. "De eerste auto ter wereld die verkrijgbaar is met drie verschillende aandrijflijnen", legt Sjef Kleyweg uit. "Volledig elektrisch, hybride en in 2017 ook als plug-in hybride."
Bij de ontwikkeling van de Hyundai Ioniq heeft de fabrikant niet alleen het accent gelegd op zuinigheid en efficiëntie. Ook is er veel aandacht besteed aan het design: krachtig en met coupé-achtige lijnen. "Echt de moeite waard om eens te komen kijken", aldus Kleyweg. "Maar tegenwoordig kun je ook al zo veel thuis. Sinds twee maanden is onze nieuwe website in de lucht. Een autovraagje aan Kleyweg, op www.kleyweg.nl is ieder antwoord te vinden. Dichtbij en duidelijk. Alle consumenten hebben vaak eerst een heleboel vragen. Die kunnen vaak al via de website beantwoord worden. Hier staan onder meer alle BOVAG-occasions op gepresenteerd en met behulp van handige zoekcriteria vind je snel de auto die bij je past. We hebben een bandenwebshop. Type uw kenteken in en een hele lijst met alle mogelijke merken banden rolt er uit. Prijzen inclusief montage en BTW. De website heeft ook een trekhakenservice en het speciale onderdeel 'Kost dat?', waarbij je voor bijna elk auto-onderdeel de prijs kunt laten berekenen. Verzekering afsluiten? Ook mogelijk via de website. Kom je er toch niet uit, dan gewoon bellen of langskomen en even bijpraten met een kopje koffie." Natuurlijk staat Auto's Kleyweg altijd open voor suggesties om de website nog verder te verbeteren. Heb je een goede tip? Mail die dan naar dit emailadres: jolanda@kleyweg.nl. Onder de beste tips wordt een prijs verloot. Auto's Kleyweg heeft vaste openingstijden. Deze zijn van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.30 uur. Op zaterdag van 10.00 tot 13.00 uur, voor noodgevallen is er dan ook een monteur aanwezig. De auto ophalen of weg brengen na openingstijden is mogelijk op de parkeerplaats voor het hek. "Vraag onze receptionist naar de voorwaarden."

Auto's Kleyweg
Woudseweg 134A
2635 CG Den Hoorn
(015) 262 70 35
www.autoskleyweg.nl
sjef@kleyweg.nl