Specialist Sander Brouwers van de afdeling Dier en Vijver toont een cavia of is het een marmotje?
Specialist Sander Brouwers van de afdeling Dier en Vijver toont een cavia of is het een marmotje?

Laat uw huisdier het Dierendag Buffet bij 't Haantje goed smaken!

advertenties

RIJSWIJK – Alle dierenliefhebbers kunnen niet wachten tot het 4 oktober is. Op die dag namelijk, kunnen ze hun huisdier eens extra lekker verwennen. Dan is het Dierendag!

Het zal niemand vreemd in de oren klinken, dat ook GroenRijk 't Haantje aan de Laan van 't Haantje 22 de nodige aandacht zal schenken aan deze heugelijke dag. Allereerst is er dit weekend, op zaterdag 1 oktober, het speciale Dierendag Buffet van 13.00 tot 15.00 uur. Kom met uw konijn, cavia, hond of kat naar het tuincentrum en laat het huisdier genieten van het Dierendag Buffet. Brokjes, zacht voer, alles wordt netjes in schaaltjes aan uw huisdier gepresenteerd. "Voor de baasjes is er ook iets leuks", zegt Sander Brouwers, verantwoordelijk voor de afdelingen Dier en Vijver. "Voor ieder baasje is er namelijk een goodiebag, met daarin leuke verwennerijtjes. Een leuk extra'tje voor de dieren."
GroenRijk 't Haantje zal de eigenlijke activiteiten en festiviteiten rond Dierendag een week of twee uitstellen. Om vervolgens wat groter uit te pakken. "Het wordt in elk geval een heel grote activiteit en de klanten moeten de publiciteit maar heel goed in de gaten houden."
Hoe de invulling ook is, het zal een prachtig evenement worden, waar vooral kinderen hun ogen zullen uitkijken. Wat ze overigens ook gewoon op de afdeling Dier zelf kunnen doen. Daar zijn ook een heleboel levende dieren te bewonderen, zoals cavia's, marmotten en (goud)vissen. En natuurlijk alle toebehoren voor de juiste verzorging van uw huisdier, zoals voeders, speeltjes, huisjes, mandjes voor de hond, de kat, knaagdieren, vogels en vissen. "Kijk voor alle prijsacties in de folder", geeft Brouwers aan. "Buiten de folder om heb ik nog een aantal andere dingen bedacht, onder andere prijsvoordeel op de catsticks van Vitacraft, verwennerijtjes voor de knaagdieren van het merk Sanal en de wel bekende knaagstokjes."
Begin dit weekend vol liefde voor uw huisdier met het Dierendag Buffet van GroenRijk 't Haantje. Telefoon: (015) 212 63 59. Internet: www.groenrijk.nl/rijswijk.