Sylvia Rietbroek van Visualls.nl.
Sylvia Rietbroek van Visualls.nl.

Ontdek de voordelen van een keukenachterwand van Visualls.nl

wonen

Op zoek naar een mooie achterwand voor je nieuwe keuken? Of een bestaande keuken eenvoudig een nieuwe look geven? Het is zo geregeld bij Visualls.nl. Dit Delfgauwse bedrijf heeft de grootste collectie keukenachterwanden van de BeNeLux en is dé specialist op dit gebied!

Steeds meer woningbezitters ontdekken de voordelen van een nieuwe keukenachterwand. Want met slechts kleine ingrepen lijk je plots een compleet nieuwe keuken te hebben, voorzien van kleuren en materialen die je zelf wilt. Uiteraard is een bezoek aan Visualls.nl ook bij een gloednieuwe keuken een goed idee. "We hebben talloze materialen en mogelijkheden", begint Sylvia Rietbroek van Visualls.nl. Die zijn te bewonderen in de showroom aan de Distributieweg 6 in Delfgauw. Met een foto van de keuken of een 3D-tekening van de keukenwinkel kan Visualls.nl laten zien hoe een bepaalde achterwand staat. Een keuze gemaakt? Visualls.nl kan veel zorgen uit handen nemen. "We komen de keuken bijvoorbeeld inmeten en indien gewenst monteren we de achterwand ook." Visualls.nl hanteert de scherpste prijzen. Omdat oktober dè woonmaand is, gelden deze maand nog eens kortingen van 20 procent op glazen keukenwanden en op Collorz – luxe aluminium spatwanden in Ral-kleur.
Benieuwd naar mogelijkheden? Kijk eens op de Facebookpagina of op www.visualls.nl of kom langs in de showroom. Deze is ook op zaterdag geopend.