Het team van Van der Goes Wonen & Slapen.
Het team van Van der Goes Wonen & Slapen.

Van der Goes Wonen & Slapen: de echte binnenhuisadviseur

wonen

Van der Goes Wonen & Slapen is al vele jaren een begrip in Pijnacker-Nootdorp, maar steeds vaker weten mensen van buiten deze gemeente deze specialist te vinden. En dat is ook niet vreemd.

De winkel aan de Dorpsstraat in Nootdorp wordt inmiddels gerund door de derde generatie Van der Goes. Wat ooit begon als een tapijtwinkel, is uitgegroeid tot een woonwinkel met een fraaie collectie aan spullen om je huis nog leuker, mooier en sfeervoller te maken. Sinds januari van dit jaar is Van der Goes Wonen & Slapen officieel aangesloten bij de organisatie van 'De echte binnenhuisadviseur'. Zodoende bundelt het momenteel de krachten met 58 andere interieurspeciaalzaken.

"Voordeel hiervan is dat we hierdoor een door A-merken erkende dealer zijn", vertelt interieuradviseuse Melissa Cornax. "We hebben uitgebreide collecties en hanteren scherpe prijzen. Bovendien hebben we onze eigen NL Label-collectie, een te gekke collectie met een aantrekkelijk prijskaartje."

Inspiration tour
Medewerkers van Van der Goes Wonen & Slapen staan vijf dagen per week voor iedereen klaar met goed advies, maar op zaterdag 29 oktober en zaterdag 19 november doet de winkel er nog een schepje bovenop. Dan wordt een speciale inspiration tour georganiseerd. "Tes Concept komt naar onze winkel met een ontwerpster, om klanten vrijblijvend advies te geven", legt Melissa uit. Zij kunnen per dag zeven klanten van dienst zijn, er wordt volgens afspraak gewerkt. Wie interesse heeft, kan zich aanmelden via www.vandergoeswonen-slapen.nl.

Hier is bovendien nog veel meer moois te vinden voor wie weinig tijd heeft om naar de winkel te komen. Op de website staan namelijk de collecties, een interieur configurator, een inspiratieblog en een moodboard-app. "Super handig", zegt Melissa. "Als klanten deze meenemen naar de winkel weten we meteen welke sfeer ze willen creëren, wij maken het vervolgens compleet met leuke accessoires, meubels en verlichting."