Danny Snaauw van de decoratieve bouwmarkt KARWEI, op één van de nieuwe bankstellen.
Danny Snaauw van de decoratieve bouwmarkt KARWEI, op één van de nieuwe bankstellen.

KARWEI trapt af voor het nieuwe seizoen

wonen

KARWEI is zich afgelopen jaren steeds meer gaan onderscheiden als decoratieve bouwmarkt. Dat betekent minder ruwe bouwmaterialen en meer meubels, verlichting en raamdecoratie. Niet voor niets wordt de samenwerking tussen KARWEI en VT Wonen steeds intenser.

Dit weekend wordt afgetrapt voor het nieuwe seizoen, dus staan de winkel aan de Importweg 2 in Delfgauw weer allerlei mooie meubels en sfeerverhogende accessoires uit de nieuwe collectie. Hiervoor gelden, vanwege de aftrap, leuke kortingen. "Alleen al op het gebied van verlichting hebben we zo'n 400 vierkante meter winkel ingericht. Bijna 200 vierkante meter besteden we aan raamdecoratie", vertelt Danny Snaauw van KARWEI. "In die laatste categorie zie je dat het steeds meer maatwerk is. Zo hebben we een inkortservice en kunnen we rolgordijnen bijvoorbeeld voor slechts 15 euro op de juiste maat maken."
Beneden in de winkel is van alles te vinden dat valt in de categorie 'dining and living', boven vinden klanten alles voor de kinderkamer en slaapkamer. De keuze aan meubels is groot. Bijzonder is ook dat deze vaak heel snel, binnen één tot maximaal tien dagen, kunnen worden geleverd.
De nieuwe collectie valt onder de thema's casual comfort, boutique hotel, base industrial en sweet natural. Benieuwd? Kom langs of check www.karwei.nl/delfgauw.