De mannen van Sanidump, met van links naar rechts Rémon, Arjan, Remco, en Ed.
De mannen van Sanidump, met van links naar rechts Rémon, Arjan, Remco, en Ed.

A-merken tegen bodemprijzen bij Sanidump Delft

wonen

Sanidump aan de Schieweg 73-75 in Delft heeft gloednieuwe A-merken tegen absolute bodemprijzen. Zo weten klanten zeker dat ze goede spullen in huis halen voor een bodemprijs.

Niet vreemd dus dat het concept van Sanidump maar blijft groeien, geeft de Delftse bedrijfsleider Arjan Baggerman aan. Daarbij komt dat de economie en de woningmarkt weer zijn aangetrokken. Nederland telt inmiddels 29 Sanidump megastores.
"Het bijzondere aan Sanidump is dat we een echte prijsvechter zijn. We hebben een grote showroom met nog niet eens alle producten erin", vervolgt Baggerman. Sanidump heeft op het gebied van sanitair en tegels namelijk een dusdanig groot assortiment dat het onmogelijk dit in één pand te showen. Van goedkoop sanitair tot de meest luxe badkamers en van whirlpoolbaden tot een vrij eenvoudig tegeltje; Sanidump heeft het. Een complete badkamer voor 2000 euro? Dat kan. Maar je kunt het ook zo gek maken als je maar wilt, weet Arjan Baggerman. "Wij hebben voor elk budget een badkamer of toilet." En altijd van A-merken. Voordeel daarvan is dat er vaak langer garantie op zit, de installatie makkelijker is en het eenvoudiger is en - als er jaren later eens iets stuk gaat - een vervangend onderdeel eenvoudig te vinden is.
Sanidump gaat de concurrentie niet uit de weg. Integendeel. "We nemen het graag op tegen offertes van andere sanitairzaken. We kijken graag voor onze klanten of en hoe het nog voordeliger kan. Toch niet onbelangrijk. Op het gebied van gerenommeerde merken zijn en blijven we een prijsvechter. Iedereen zegt scherpe prijzen te hebben, wij bewijzen graag dat het bij ons echt zo is."
Arjan Baggerman en de medewerkers Remco, Rémon, Arjan en Ed staan klanten graag te woord met deskundig en eerlijk advies. Relatief nieuw is dat zij tegenwoordig met professionele 3D-ontwerpen al kunnen laten zien hoe de badkamer er bij bepaalde keuzes van producten uit zal komen te zien. Dit is geheel vrijblijvend. Voor wie z'n badkamer of toilet in korte tijd wil realiseren, is bij Sanidump aan het juiste adres. Vanwege de grote voorraden heeft het bedrijf korte levertijden.
Benieuwd geworden? Kom gerust eens langs. Sanidump Delft is van maandag tot en met donderdag open van 09.30 tot 17.30 uur, op vrijdag tot 21.00 uur, op zaterdag van 10.00 uur tot 17.00 uur en op koopzondag van 11.00 uur tot 17.00 uur. Parkeren is gratis en kan voor de deur. Meer info: www.sanidump.nl.