Een artist impression van de te bouwen woningen van La Douce Delft zien er veelbelovend uit.
Een artist impression van de te bouwen woningen van La Douce Delft zien er veelbelovend uit.

Het schiet al behoorlijk op met La Douce Delft

wonen

DELFT - La Douce Delft, het woonproject van ontwikkelaar Weboma met zoveel Franse allure, gaat een bijzondere laatste fase in.

Momenteel wordt er volop gebouwd aan de eerste elk woningen. Al heel goed is te zien hoe bijzonder de architectuur is met allerlei fraaie details en ook hoe groot en indrukwekkend de woningen zullen worden. Daarnaast is, na de zomer, de belangstelling voor de geplande laatste tranche van zes woningen opmerkelijk.

Het laatste nieuws: er is er al één verkocht en drie woningen staan onder optie. Kortom: er zijn nog twee woningen verkrijgbaar en niet de minste, type Belmondo en Bruel. Grote huizen die zich kenmerken door de enorme ruimte, de vele extra's, alle mogelijkheden om er een echt 'eigen' huis van te maken en natuurlijk de aantrekkelijke ambiance.

Volgens ontwikkelaar Weboma is La Douce Delft één van de laatste kansen om op dit hoge niveau te wonen in een gebied dat zo'n bijzonder perspectief biedt aan grote gezinnen en families.
Weboma houdt iedereen regelmatig en onder meer via Delft op Zondag op de hoogte. Wilt het nieuws uit eerste hand vernemen? Neem dan contact op met Weboma via de website www.ladoucedelft.nl.