Robert den Toom van Alfa Romeo bij de nieuwe Giulia voor de hoofdingang van Preuninger Haagland.
Robert den Toom van Alfa Romeo bij de nieuwe Giulia voor de hoofdingang van Preuninger Haagland.

Alfa Romeo Giulia maakt prachtige start bij Preuninger Haagland

advertenties

YPENBURG – Nog even en de eerste Alfa Giulia's worden afgeleverd aan de kopers. Eind juni is dit nieuwe model in het D-segment in de showroom van Preuninger Haagland gearriveerd. In de eerste maanden is de Giulia ontzettend populair gebleken.

Veel proefritten zijn aangevraagd. "Die demo-auto, met de naam Giulia groot op het portier, trekt de aandacht wel op de weg", zegt Robert den Toom van Alfa Romeo bij Preuninger Haagland.
"Door die prachtige lijnen en grote grille val je direct op."
Ondanks de vakantietijd zijn er al opvallend veel proefritten gemaakt en de eerste Giulia's zijn ook al verkocht. Binnenkort vindt dus de aflevering plaats. "Veel mensen vragen ook al naar de automaat-uitvoering, die vanaf half oktober beschikbaar is voor een proefrit", aldus den Toom. "Daarna volgen er nog meer varianten in motoren en uitrustingen. De eerste speciale uitvoering is de 280 pk benzine-uitvoering met de naam Veloce. Deze sportieve versie is ook al te zien op de komende Autosalon van Parijs."
Met de Giulia heeft Alfa Romeo zijn rentree gemaakt in het midden-hoog segment. In dit D-segment volgt de Giulia de Alfa 159 op. De Alfa Romeo Giulia is de eerste auto die volgens de nieuwste designkenmerken van het Italiaanse merk is gemaakt. Net zoals zijn vele beroemde voorgangers, is de Giulia ontworpen met de bestuurder als uitgangspunt. "Ja, het heeft een tijdje geduurd, maar nu is het dan zo ver", aldus den Toom. "We noemen dit dus het begin van een nieuw Alfa Romeo tijdperk."

Preuninger Haagland
Laan van Waalhaven 417
2497 GM Den Haag (Ypenburg)
(070) 307 39 50
www.preuninger.nl