Marvin Stokman van Masto Mode, waar mannen in een heerlijke ongedwongen sfeer een mooie en unieke outfit kunnen scoren. (foto: Maaike Petri Fotografie)
Marvin Stokman van Masto Mode, waar mannen in een heerlijke ongedwongen sfeer een mooie en unieke outfit kunnen scoren. (foto: Maaike Petri Fotografie)

Masto Mode: net even anders

advertenties

Het lijkt al weer eeuwen geleden dat er in het centrum van Berkel en Rodenrijs weinig te beleven was. De gemeente beschikt inmiddels over een bruisend centrum voor leuke horeca en modezaken, zoals Masto Mode.

Dit kan gerust een bijzondere herenmodezaak worden genoemd. Trendy, eigentijds, servicegericht, en net even anders.

Masto Mode aan de Kerksingel 7 staat bekend om de gezellige sfeer waarin klanten zich snel thuis en op hun gemak voelen. Terwijl je geniet van een kopje koffie word je goed en professioneel geholpen door Marvin of John; mannen die al lang in het vak zitten. Zo kent u Marvin wellicht nog van zijn tijd bij Nuovo Mode.

Van formeel en zakelijk tot casual: Masto Mode heeft het in huis. De boetiek-achtige winkel omvat 200 vierkante meter aan de mooiste mode voor mannen. Van broeken en truien tot jacks en schoenen. "We hebben hier juist de merken die net even anders zijn", legt Marvin Stokman uit. Het merendeel van de mannen draagt vaak ongeveer dezelfde kleding. "De items die wij hier hebben zijn net even anders. Heel exclusief en mooi, met duurdere en rijkere stoffen. Kleding die je minder in het straatbeeld terugziet, maar die wél erg mooi is." Ditzelfde geldt voor de schoenen die hier verkrijgbaar zijn. Ook die zul je niet gauw in andere zaken terugvinden.

Marvin merkt op dat de meeste mannen gemiddeld zo'n twee tot vier keer per jaar shoppen. "Daarom is het belangrijk dat ze dan alles bij ons vinden en goed worden geholpen", vervolgt hij. "Zodat ze zich hier op hun gemak voelen." Bij Masto Mode mag kleding thuis worden gepast en er kan een personal shopper langskomen. Het enige dat je dan hoeft te doen is je maten en wensen doorgeven en de personal shopper komt vervolgens langs met een rek vol kleding."

Het centrum van Berkel en Rodenrijs bevindt zich op slechts vijftien minuten rijden van Delft. Marvin vindt het mooi om te zien hoe deze plek steeds bruisender wordt. "Tien jaar geleden kwamen mensen hier vooral voor hun dagelijkse boodschappen", weet hij nog. "Tegenwoordig heb je hier allerlei leuke zaakjes, restaurant en wijnbarren. Je kan er momenteel wel een hele dag heerlijk winkelen en de dag afsluiten in een wijnbar."

Zie voor meer informatie www.mastomode.nl of bel 010 – 511 6002.