Supertrap in actie. (foto: Antoine Bongers)
Supertrap in actie. (foto: Antoine Bongers)

Spannende co-creaties bij Lijm & Cultuur

cultuur

DELFT - Bedrijven, instellingen, artiesten en particulieren co-creëren samen met het team van Lijm & Cultuur dagelijks de mooiste projecten. Ter ere van het 10-jarig bestaan zijn er verschillende bijzondere culturele evenementen.

De legendarische Paris tour van Supertramp uit 1979 wordt bij Lijm & Cultuur weer tot leven gebracht. Supertrap, dé Nederlandse tributeband, speelt alle nummers, waaronder vermaarde songs als Dreamer, Give a little bit en Breakfast in America. Het wordt een ruim 2 uur durende intense beleving vol muziek, licht en beeld. Een memory tour voor de ene bezoeker; een spannende kennismaking voor de andere. Vrijdag 30 september 20.30 uur, kaarten 20 euro.

Time Flash
Delft barst van het muzikale talent. Zo werd 30 jaar geleden de popband Time Flash opgericht en 'still going strong'. Swingende covers en vette 70's en 80's hits zijn hun specialiteit. De oprichters van Time Flash stonden ook aan de wieg van de Delft Blue Big Band die nu 20 jaar bestaat. Samen met Lijm & Cultuur wordt een spetterend dubbelconcert neergezet om beide jubilea te vieren.
De big band trapt af en Time Flash swingt door tot in de kleine uurtjes. Zaterdag 1 oktober 20.00 uur, kaarten kosten 20 euro per persoon.

Openlucht bioscoop
Vrijdag 7 oktober ziet een eerste grote productie van het jongste creatieve bureau van Delft het levenslicht: de Wethouders organiseren samen met Lijm & Cultuur een openlucht bioscoop voor jongeren onder de 18. Maar ook Dorpsgek op vrijdag 23 september is een gloednieuwe unieke beleving: de jonge honden van MONO toveren Lijm & Cultuur tot een spannende dorp vol muziek, kunst en activiteit. En ook bij Circus Louis Knie van 28 september tot en met 3 oktober barst het van jong talent. Lijm & Cultuur maakt zijn naam als creatief laboratorium al 10 jaar waar. Alle dagen is er activiteit. Van vergaderingen, cursussen, huwelijken en feestjes tot inspirerende congressen en prachtige voorstellingen. Voor actuele informatie en online tickets: www.lijmencultuur.nl. Experiment Delft is alle werkdagen open van 10.00 uur tot 17.00 uur voor koffie, lunch, werken en loungen.