De nieuwe Renault Clio heeft een verleidelijk design.
De nieuwe Renault Clio heeft een verleidelijk design.

Uitgesproken verfijnde Clio

advertenties

DELFT – De nieuwe Renault Clio verleidt iemand met zijn vernieuwde grille en karakteristieke LED-verlichting. Na de eerste aanblik is het liefde op het eerste gezicht.

De sensuele lijnen nodigen je uit om in te stappen. Ervaar het vernieuwde interieur met hoogwaardige materialen. Geniet van je favoriete muziek met het Bose® premium audiosysteem. Ontdek de laatste technologie, waaronder Easy Park Assist, zodat je altijd soepel inparkeert.
De nieuwe Renault Clio is tijdelijk verkrijgbaar vanaf 11.990 euro. Daarna kosten de verschillende uitvoeringen Life 14.490 euro, Zen 16.590 euro. Limited 17.290 euro en Intens 18.290 euro.
De nieuwe Renault Clio is uitgesproken, verfijnd en helemaal aan te passen aan je eigen visie op elegantie. Stap in het stijlvol ingerichte interieur en laat je meevoeren op een reis vol plezier. Combineer een carrosseriekleur met één van de dakstripings om de nieuwe Clio helemaal bij je wensen te laten aansluiten. Verleid worden door de C-vormige contour van de Full LED-verlichting voor en achter. Een auto verfraaid met lichtmetalen 16-inch 'Pulsize' wielen of lichtmetalen 17-inch 'Optemic' wielen.

Autohaag Zeeuw
www.autohaagzeeuw.nl