Eigenaar Rob Struik toont de Au-campagne, inmiddels ook de huisstijl van Autotaalglas.
Eigenaar Rob Struik toont de Au-campagne, inmiddels ook de huisstijl van Autotaalglas.

Au au, een sterretje! Maar Autotaalglas is de vakkundige heelmeester

advertenties

RIJSWIJK/DELFT – 'Au au, au au er zit een sterretje in mijn glas'. Is u dit liedje in de radio-reclame van Autotaalglas al opgevallen? De commercial is onderdeel van de nieuwste reclame-campagne van dit bedrijf, waarin 'au' centraal staat.

Ja, de Au-campagne is uitgerold", zegt eigenaar Rob Struik van het bedrijf in Rijswijk, makkelijk bereikbaar langs de snelweg A13, tegenover de nieuwe vestiging van KFC. "Deze is vooral bedoeld om nu eens alle misvattingen over onze bedrijfsnaam de wereld uit te helpen. Wij heten niet Auto-totaalglas, maar Au-totaalglas. Een samenvoeging van twee woorden in één bedrijfsnaam." De 'au' staat voor een gevoel, in dit geval een klein ongemak. Want een sterretje in de autoruit doet pijn. Maar gelukkig is er dit bedrijf, dat die pijn snel en vakkundig weg kan nemen.
"Nu merken we al dat het drukker is dan normaal, misschien wel door de campagne, want ook onze bedrijfsbus en het vervangend vervoer is van bestickering volgens deze nieuwe campagne voorzien", aldus Struik. De werkdruk zal vanaf oktober verder toenemen, want dan is het seizoen weer begonnen. In de herfst- en winterperiode heeft een autoruithersteller het nu eenmaal het drukst.
"Daar zijn we helemaal op voorbereid, want sinds kort hebben we ook supersnel internet. Hiervoor hadden we een heel oude kabel, maar die is nu vervangen. Snel internet is belangrijk, bijvoorbeeld voor het kalibreren, of te wel afstellen van de camera's die tegenwoordig in de meeste voorruiten zitten. Cameraatjes die de belijning van de weg registreren, die de afstand ten opzichte van de voorgangers meten, ja die moeten wel goed afgesteld zijn."
Het team van Autotaalglas is weer compleet, iedereen is terug van vakantie. Ook de nieuwe monteur Victor is weer van de partij, overigens een monteur met al zo'n vijftien jaar ervaring. "Ja, ons team is samengesteld met uitsluitend ervaren monteurs, minstens tien jaar in het vak!" Mocht deze nazomer een voorbode zijn van een straffe winter, zoals bij warme zomers meestal het geval is, dan kunnen de monteurs van Autotaalglas zich ècht gaan opmaken voor een drukke winter. Dus allemaal met de juiste professionele werkervaring van jaren. Kom langs, laat uw ruitschade herstellen en maak gebruik van gratis vervangend vervoer! De service van Autotaalglas is, net zoals de herkenbaarheid vanaf de A13 vanwege KFC overigens, onmiskenbaar goed!

Autotaalglas
Patrijsweg 72
2289 EX Rijswijk
(070) 319 28 05
www.autotaalglas.nl