Afbeelding

Huis te koop wordt u deze week aangeboden door Van Silfhout

advertenties

DELFT – De reden dat deze woning in de verkoop staat, die is niet zo leuk. De oorspronkelijke bewoner van dit appartement is namelijk overleden. Nu is de taak aan Ton de Leede, executeur-testamentair, om de woning ten behoeve van de familie te verkopen

Hoewel de aanleiding met name voor de familie helemaal niet leuk is, krijgen belangstellenden hiermee wel degelijk een buitenkans geboden. De oorspronkelijke bewoner van dit appartement was mevrouw van der Heyden-de Leede. Na haar overlijden is de flat in februari in de verkoop gekomen. De verkoop staat onder leiding van haar broer Ton de Leede. "Ik ken de woning natuurlijk maar al te goed", zegt hij desgevraagd. "Vele malen ben ik hier bij mijn zuster op bezoek geweest, die hier overigens in haar eentje gewoond heeft. Het is een heel prettige woonomgeving, waarbij de bewoners van dit complex heel behulpzaam voor elkaar zijn. Het is bij uitstek een appartement voor wat oudere mensen, voor wie hun oorspronkelijke huis te groot geworden is." Koopt u dit appartement, dan komt u te wonen in een heerlijk licht en ruimtelijk ingedeeld drie kamerappartement. Het appartement heeft een aansprekend balkon, met uitzicht op groene, ruisende bomen. "Het appartement is heel verzorgd bewoond", vertelt de Leede. "Daarnaast is alles door mijn zuster goed onderhouden. Ja, ze heeft hier helemaal op haar plaats gezeten. Een prachtige ruime woonkamer, met een hoeksituering en daardoor veel ramen. Door dit uitzicht zal iedereen zich hier snel thuis voelen. Net zoals wij ons hier altijd goed thuis voelden." Heel belangrijk om te vertellen, vindt de Leede het feit dat het appartementencomplex dicht bij recreatiegebied Kerkpolder staat. Dit wordt gekenmerkt door prachtige groene bomen, gezellige wandelpaadjes en een heleboel water, waar je op een bankje kunt zitten. In de winter is er een ijsbaan, waar jong en oud ijs- en schaatspret kunnen beleven! "Dat is zeker wel één van de grote pluspunten van deze woonomgeving", zegt de Leede. "De mooie situering vlakbij Kerkpolder."
Het appartement is te vinden op de tweede verdieping. Vanuit de lift komt je in een royale hal met een lichtkoepel. Er is een ronde doorkijk, zodat je op deze verdieping zowel de begane grond als het dak kunt waarnemen. Eenmaal in het appartement zelf, kom je in een royale woonkamer van 5.80 bij 6.10 meter. De kamer heeft een echte parketvloer. Door de vele ramen is er een schitterende lichtinval. Aansluitend aan de woonkamer is er een halfopen keuken met de afmetingen 2.80 bij 2.73 meter. De ruimte heeft een keukenblok, met boven- en onderkastjes. De keuken is onder meer voorzien van een kookplaat. "Vanuit de keuken kun je op het redelijk schaduwrijke balkon komen", vertelt de Leede, terwijl hij demonstreert hoe je prachtig de Jan Thoméelaan en specifiek de Brahmslaan af kunt kijken. "Ja de prachtige bomen maken het balkon heel sfeervol en een leuke plek om te zitten." Het is een balkon op het oosten. Het appartement bestaat verder uit een ruime slaapkamer van 4.22 bij 2.70 meter, die bereikbaar is vanuit de woonkamer. De tweede slaapkamer is 3.60 bij 2.57 meter en deze grenst aan het balkon. De geheel betegelde badkamer is voorzien van een douchecabine, een wastafelmeubel en een handdoekradiator. "Het sanitair biedt enkele voorzieningen voor minder-validen", geeft de Leede aan. "Alle vensters in het appartement zijn voorzien van dubbele beglazing, met aan de buitenzijde screens."