Piet en Thijs van Beek
Piet en Thijs van Beek

Vader en zoon van van Beek Schilders gaan voor kwaliteit

advertenties

DEN HOORN - Familiebedrijf van Beek Schilders, aan de Lookwatering 52, kiest al meer dan 78 jaar voor kwaliteit. De vakmannen garanderen hun klanten uit Den Hoorn, Delft en Schipluiden dat ze daarmee degelijk schilders-, glas , plafond- en wandwerk leveren.

Als vader en zoon Piet enThijs Van Beek aan het werk gaan doe ze dat zorgvuldig. "We gaan voor kwaliteit", legt Thijs uit. Bij schilderwerk kun je bijvoorbeeld duidelijk zien of het met zorg is gedaan. Wij werken secuur en gebruiken het topmerk Sikkens, dat geeft een sterke laag. En mocht er onverhoopt toch iets misgaan, dan proberen we het altijd op te lossen."
Deze instelling heeft tot een vaste klantenkring geleid. "Sommige Hoornezen zijn al vijftig jaar klant bij ons en hun kinderen ook", vertelt Piet trots. "Maar ook buiten Den Hoorn, in Delft of Schipluiden, weten klanten ons te vinden. We hebben een breed aanbod en verzorgen ook plafond- en behangwerk en alle soorten glaswerk zoals isolatieglas, glazen badkamerwanden en reparatie van kapotte ruiten. Veel mensen weten dat niet, maar dat hoort van origine bij het schildersvak."
Van oktober tot en met maart kunt u profiteren van maar liefst 10 procent korting op uw binnenschilderwerk bij Van Beek Schilders. Kijk voor meer informatie op www.vanbeek-schilders.nl of bel 015 261 5013.