Hoe leuk is wetenschap? Bij Science Centre Delft kom je daar vanzelf achter.
Hoe leuk is wetenschap? Bij Science Centre Delft kom je daar vanzelf achter.

Beleef de echte wetenschap bij Science Centre Delft

cultuur

DELFT - Doen! Daar gaat het om bij Science Centre Delft. Je eigen vliegtuigvleugel ontwerpen. Een dijkdoorbraak voorkomen. In de huid van een chirurg kruipen. Je ontdekt wat wetenschap en techniek voor de samenleving kunnen betekenen.

Het Science Centre Delft biedt een inspirerende omgeving waarbij de bezoekers worden uitgedaagd om te ontwerpen en te bouwen in een omgeving waar studenten en wetenschappers dit ook doen. Bezoekers treffen studenten aan die in de werkplaatsen aan verschillende projecten werken.
Dus ben je geïnteresseerd in techniek, durf je kritische vragen te stellen? Kom dan een dagje naar het Science Centre!

Verjaardag vieren?
Zoekt u nog een leuke activiteit voor een verjaardag of schooluitje? Het Science Centre biedt een brede variatie van activiteiten en workshops aan. Onder begeleiding van deskundige studenten en medewerkers kunnen kinderen op verschillende manieren wetenschap en techniek ontdekken en onderzoeken. Deze sluiten aan bij de nieuwsgierigheid, creativiteit en het oplossend vermogen van negen- tot en met zestienjarigen.

Backstage Tour
Ben jij ook nieuwsgierig naar wat er zich allemaal op een technische universiteit afspeelt? Kom en ontdek nu de labs en onderzoeksfaciliteiten van de TU Delft! Sinds kort biedt het Science Centre Delft de Backstage Tour aan over de TU campus. Iedere woensdag- en vrijdagmiddag kunt u, samen met een student, verschillende locaties op de campus bezoeken. Van enorme waterbakken tot drukke werkplaatsen, er valt van alles te zien. In 1,5 à 2 uur wordt u meegenomen in de wereld van techniek en wetenschap. Dé kans voor jong en oud om een blik te werpen op de mogelijkheden van morgen. Naast het vaste programma wordt ook maatwerk voor partijen aangeboden. Voor meer informatie over de workshops, het reserveren van de backstage tour of het vieren van je verjaardag bij het Science Centre bel je met 015 – 2785200 of ga je naar www.sciencecentre.tudelft.nl.