Afbeelding

Casual Lifestyle verhuisd naar Molslaan

lopende zaken

DELFT - Casual Lifestyle is verhuisd! Voortaan vindt u deze modezaak aan de Molslaan 1.

Toen de kans zich voordeed om dit fraaie hoekpand te kunnen betrekken, bedachten eigenaars Kees en Nancy van Casual Lifestyle zich geen moment. "Het is een zeer gunstige locatie die perfect 'in de loop' van het winkelende publiek ligt", legt het echtpaar uit. En omdat het nieuwe onderkomen van de modezaak niet zo heel ver van de oude locatie afligt, verwachten Kees en Nancy dat ze hun vaste bezoekers zonder moeite gaan behouden.
Bij Casual Lifestyle vind je vrijetijdsmode voor hem en haar, maar ook de wat nettere kleding voor bijvoorbeeld op het werk is in ruime mate vertegenwoordigd. De merken die Kees en Nancy in huis hebben, zijn oor de dames YaYa, Opus, Tom Tailor, Summum, Cavallaro, Superdry en Mac; en voor de heren Cavallaro, Mac, Tom Tailor en Haze&Finn. "We richten ons op een doelgroep van 25 jaar en ouder", aldus Nancy en Kees. Bezoekers van de winkel kunnen ongedwongen een blik werpen op de collectie. "Wij vinden de winkelbeleving erg belangrijk. Als de klant prijs stelt op een lekker vers kopje koffie of thee, dan krijgt hij of zij dat direct. We houden zelf van gezelligheid en dat moet onze winkel dan ook zeker uitdragen."
Om de verhuizing bij de vaste en de nieuwe klanten onder de aandacht te brengen, delen Kees en Nancy momenteel shoppers uit en een bonbonnetje. In het doosje van deze lekkernij van Chocolaterie De Lelie kan zomaar een verrassing zitten: een kledingbon die u bij Casual Lifestyle mag komen verzilveren. Kom snel, want op = op!
Casual Lifestyle vindt u voortaan dus aan de Molslaan 1 in Delft. Openingstijden: maandag van 13.00 uur tot 17.30 uur, dinsdag tot en met donderdag van 10.00 uur tot 17.30 uur, vrijdag van 10.00 uur tot 21.00 uur, zaterdag van 10.00 uur tot 17.00 uur en zondag van 13.00 uur tot 17.00 uur.

Afbeelding
Afbeelding