De zwarte Honda CR-Z, de occasion die momenteel bij Auto Ruiter in de schijnwerpers staat.
De zwarte Honda CR-Z, de occasion die momenteel bij Auto Ruiter in de schijnwerpers staat.

Honda-occasion met Honda Assistance bij Auto Ruiter in Wateringen

advertenties

WATERINGEN – Auto Ruiter is een betrouwbaar adres voor een goede occasion. De occasions die hier in de showroom staan opgesteld, zijn streng geselecteerd. De beste keuze voor een occasion, van Honda en ook andere merken, maak je dus aan het Oosteinde 21 in Wateringen.

De occasions van deze Honda-dealer, het merk dat uiteraard vooral in het aanbod is vertegenwoordigd, variëren in prijs van een paar duizend euro tot zo'n 30.000 euro. "In onze showroom staan meestal zo'n 25 tot 30 occasions", vertelt eigenaar Wim van der Meer. "De auto's worden verkocht met vijftien maanden volledige garantie. Daarnaast is er voor aflevering een volledige onderhoudsbeurt uitgevoerd en is de auto APK-gekeurd. De koper krijgt bovendien Honda Assistance van één jaar, waarmee de koper verzekerd is van hulp bij pech onderweg. Waar dan ook in Nederland en zelf in heel Europa."
Alle occasions staan ook gepresenteerd op de website www.autoruiter.nl. Heeft u eenmaal een Honda-occasion in uw bezit, dan is de jaarlijkse onderhoudsbeurt aan te bevelen. Daarmee kan uw auto het 'levenslang' volhouden. "De Honda Assistance wordt daarbij overigens steeds met een jaar verlengd", aldus Van der Meer. Momenteel staat de Honda CR-Z, een zwarte uitvoering, bij Auto Ruiter in de schijnwerpers. Een sportieve Hybrid, inclusief spoiler-pakket, grote lichtmetalen velgen. De kilometerstand is onder de 30.000 gereden kilometers. Kijk voor de prijs in de advertentie elders op deze pagina. "Helemaal nieuw is onze review-service", gaat Van der Meer verder. "Is er een reparatie uitgevoerd? Heeft er onderhoud plaatsgevonden in de werkplaats? Laat via de ANWB even een beoordeling achter. Deze review wordt doorgelinkt naar de website van Auto Ruiter. "Tevreden over ons autobedrijf? Laat ons dat vooral even weten." Auto Ruiter is ooit begonnen in Rijswijk, als autoplaatwerkerij en –spuiterij onder de naam Ruiter en Vaartjes. Telefoon: (0174) 29 71 61. Internet: www.autoruiter.nl.