Het team van Autobedrijf Nootenboom:
Het team van Autobedrijf Nootenboom: "Wij staan voor u klaar!"

Nootenboom levert en onderhoudt iedere auto

advertenties

NOOTDORP - Autobedrijf Nootenboom aan de Oudeweg 29 in Nootdorp is al decennia lang een betrouwbaar en gerenommeerd autobedrijf. De prachtige showroom staat bomvol mooie auto's. Zowel spiksplinternieuwe, als occasions. Absoluut een kijkje waard!
"We hebben een zeer ruime autovoorraad. Nieuwe auto's van KIA en Ford, maar ook occasions van allerlei automerken in verschillende prijsklassen", zegt Menno Roeling. "Tegenwoordig kloppen ook veel mensen aan met specifieke vragen. Een nieuwe trend, waar wij graag op inspelen. Mensen willen een auto die helemaal naar hun smaak is, inclusief bijzondere kenmerken. Denk aan een compacte hoogzitter met automaat of een goede caravantrekker. Helemaal prima! Wij gaan dan op zoek naar een auto die aan alle wensen voldoet."
Waarom een auto bij Nootenboom? "Bij ons koop je altijd een auto met garantie: òf met behoud van eventuele fabrieksgarantie òf met BOVAG garantie. Wij leveren kwalitatief goede auto's met complete onderhoudshistorie. Zeer betrouwbaar en transparant. Je weet als koper precies waar je aan toe bent", vertelt Menno.
Sinds oktober 2015 wapperen bij Nootenboom vlaggen met de naam 'Vakgarage' erop. Een meerwaarde voor een universeel autobedrijf. "Wij repareren alle merken en hebben ons daar ook in gespecialiseerd. We maken geen onderscheid. Niet in de garage, maar ook niet in de showroom. Wij leveren en onderhouden iedere auto. Dat is ons uitgangspunt", besluit Menno. Telefoon: (015) 310 99 55. Internet: www.nootenboom-nootdorp.nl. E-mail: nootenboombv@online.nl.