Verkoper Joep Pezie van Toyota DIGO overhandigt de autosleuteltjes aan de heer Wim van der Knaap.
Verkoper Joep Pezie van Toyota DIGO overhandigt de autosleuteltjes aan de heer Wim van der Knaap.

Vijftig jaar trouwe klant bij Autobedrijf DIGO

advertenties

DELFT – Even voorstellen: de heer Van der Knaap, woonachtig in Schipluiden en 78 jaren jong. Deze week heeft de heer Van der Knaap weer een nieuwe auto in ontvangst genomen bij Toyota DIGO.

De autosleuteltjes kreeg hij overhandigd door verkoper Joep Pezie.
Het is leuk om hier even bij stil te staan, want deze aflevering was wel heel bijzonder. Dagelijks worden er auto's aan klanten afgeleverd, maar deze Toyota Auris Hybride werd afgeleverd aan iemand die al vijftig jaar zijn auto's bij DIGO koopt. Daarmee is de heer Van der Knaap het langst klant van dit autobedrijf. Even een moment om bij stil te staan dus.
Het begon allemaal in Schipluiden anno 1966... In het pand aan de Singel, waar nu het restaurant Indigo is gevestigd, kwam de heer Van der Knaap voor het eerst bij DIGO binnen. Hij kocht er zijn eerste auto, een Opel Kadett. DIGO mocht ook zijn tweede Opel Kadett leveren en zo werd er een band voor het leven gesmeed. Toen autobedrijf DIGO het Toyota-dealerschap kreeg, werden de Opels verruild voor de Toyota-modellen. Er volgden nog twaalf nieuwe auto's. Om de drie jaar en later – toen de auto's steeds beter en mooier werden – om de vier jaar kocht de heer Van der Knaap hier auto's.
Zelf is de heer Van der Knaap werkzaam geweest bij Van der Heijden, een elektrobedrijf. Na zijn dienstperiode ging hij naar Jaap Poot en Delfland, ook elektriciteitsbedrijven. Maar de meeste mensen zullen hem kennen van zijn Sasbout Periode, als leraar op de Technische School aan de Krakeelpolderweg. 's Avonds gaf hij les aan de lerarenopleiding. Ook is hij altijd zeer betrokken en actief geweest voor voetbalvereniging DHC. "Wij zijn trots om de heer Van der Knaap als ambassadeur te hebben en hem even in het zonnetje te zetten", zegt Pezie. "Hij vindt DIGO een no-nonsense bedrijf, waar de service goed is en waar je goed terecht kunt voor je garantie, indien nodig."
En de heer Van der Knaap zelf in een reactie: "Het is een betrouwbaar bedrijf zonder problemen en zorgt voor mij al vijftig jaren voor autorijden zonder problemen."

Toyota DIGO
Reinier de Graafweg 2A
2625 DA Delft
(015) 515 00 00
www.toyotadigo.nl