Vestigingsmanager Pieter Dekkers temidden van een Nissan Micra en Note.
Vestigingsmanager Pieter Dekkers temidden van een Nissan Micra en Note.

Mega-voordeel op de Nissan Micra en Note bij Zeeuw & Zeeuw

advertenties

WATERINGEN – Nissan-dealer Zeeuw & Zeeuw staat de komende periode bol van het mega-voordeel! Helemaal centraal in de actieperiode staan de Nissan-modellen Micra en Note. Kom dus snel naar de showroom in Wateringen of kijk eerst op de website.

Zeeuw & Zeeuw heeft groot ingekocht, vooral heel gericht op de Micra en de Note. Alle varianten zijn beschikbaar, zowel met een handgeschakelde versnellingsbak als met een automatische transmissie.
Met de opvallend geaccentueerde autogrille en de in het oog springende LED-achterlichten, is de stijlvolle Nissan Micra ontworpen om indruk te maken. De Nissan Note is bijzonder stijlvol. Elegant en dynamisch dankzij een lagere daklijn, uitlopende wielkasten en een slanke grille met scherp gelijnde koplampen. Met een aangescherpt silhouet, beschikt de Nissan Note van binnen over veel meer ruimte. "Geen onduidelijkheden en dus ook geen onzekerheden", zegt vestigingsmanager Pieter Dekkers. "Die willen we voor de koper van een Nissan helemaal wegnemen. Gewoon rijklaar en voor een zeer scherpe prijs." Pieter Dekkers illustreert deze uitspraken met de twee aanbiedingen. De Nissan Micra kost met dit mega-voordeel namelijk slechts 12.333 euro rijklaar. De Nissan Note kost in dit aanbod slechts 13.999 euro rijklaar. Beide auto's zijn standaard uitgerust met onder andere airconditioning, elektrische ramen voor, centrale portiervergrendeling met afstandbediening, bluetooth carkit, radio/CD-speler plus vier speakers, achterbank in delen neerklapbaar, vijf deuren en nog veel meer. "Zo lang de voorraad strekt en op is op", wil hij er nog wel even aan toevoegen. Voor meer informatie over deze actie en voor het direct laten opmaken van een offerte, kunt u een bezoek brengen aan www.nissanwinkel.nl. "Of kom gewoon langs in de showroom", gaat hij verder. "Onze verkoopadviseurs vertellen u graag meer over deze actie onder het genot van een kop koffie."

Zeeuw & Zeeuw
's-Gravenzandseweg 14
2291 PE Wateringen
(0174) 63 80 60
www.zeeuwenzeeuw.nl
Zeeuw & Zeeuw
Platinastraat 47
2718 SZ Zoetermeer
070) 750 50 25
www.nissanwinkel.nl