De ervaren kapsters van Haar van Delft
De ervaren kapsters van Haar van Delft

Haarverzorgingsproducten zonder parabenen, sulfaten en siliconen bij Haar van Delft

advertenties

DELFT - In maar weinig Delftse kapsalons zijn haarverzorgingsproducten zonder parabenen, sulfaten of siliconen te koop. Het team van Haar van Delft is juist erg tevreden over haarproducten zonder schadelijke toevoegingen en geeft hierop nu vijftien procent korting.

Buurtkat Nuts ligt te knorren op de schoot van een klant en regelmatig klatert een lach door de kapsalon. In het harmonieus zwart met wit ingerichte Haar van Delft, aan de Van Schuijlenburghstraat 64, heerst een gezellige en informele sfeer."We hebben veel vaste klanten en vaak weten nieuwe klanten ons te vinden via mond-tot-mondreclame", vertelt eigenaresse Linda Hoevenaar trots. Klanten die niet zelfstandig kunnen komen worden iedere zaterdag van huis gehaald en teruggebracht door Linda's man Jaap.
Linda werkt al 37 jaar in de kapperszaak, waarvan ze sinds tien jaar eigenaresse is, en vormt met haar medewerkers een hecht team. De laatste kapster is er tien jaar geleden bij gekomen.
Haarproducten testen de kapsters van Haar van Delft altijd zelf uit. Pas als het team er enthousiast over is kunnen de klanten er kennis mee maken. "Wij zijn zelf erg tevreden over de parabeen-, sulfaat- en silicoonvrije verzorgingsproducten van Living Proof en Kevin Murphy. Het haar krijgt volume, blijft goed in model en is lang schoon, waardoor je het minder hoeft te wassen.
Siliconen leggen een laagje om het haar waardoor het volgens Linda verzwaard, minder volume houdt en sneller uit model is. "Gelukkig heb je stoffen als siliconen, parabenen en sulfaat, waarover toch steeds meer discussie is, niet nodig in een goed verzorgingsproduct."
Haar van Delft nodigt u uit om kennis met de verzorgingslijn van Living Proof en Kevin Murphy te maken en geeft hierop tot en met oktober vijftien procent korting op vertoon van deze advertentie.
Adres: Van Schuijlenburghstraat 64
Telefoon: 015 212 31 92