Helderziende heler Rianne Collignon.
Helderziende heler Rianne Collignon.

Met Hart en Ziel het beste uit jezelf halen

vaste rubrieken

DELFT - "Geen energie, geen tijd en geen geld", zegt helderziende heler Rianne Collignon van Hart en Ziel. "Dat zijn de drie voornaamste redenen die ik hoor van mensen om niet die verandering in te zetten die ze willen. Zonde, want op alle drie heb ik een duidelijk antwoord."

Rianne vervolgt: "Sessies bij mij zorgen ervoor dat het energieveld weer in balans komt, zodat je energie genoeg hebt voor jouw doelen en wensen. Fitter, blijer en gezonder zijn doet wonderen voor je leven. Ik help je met het opbouwen van een gezonde basis, waardoor je vele uren productiever kan werken en dus veel meer gedaan krijgen in je leven. Het gaat er namelijk niet om hoeveel tijd je hebt, maar juist om hoe je die besteedt."
Geen geld is geen excuus: "Ik bied verschillende mogelijkheden voor elk budget en bovendien bespaar je al gauw op andere kosten, omdat je stressniveau vermindert. Ik heb al vele mensen geholpen met allerlei verschillende achtergronden en verschillende problemen, van heftige gezondheidsproblemen tot gewoon het gevoel hebben dat er iets niet klopt. Van graag zwanger willen worden tot het opbouwen van de juiste carrière of een fijne relatie. Waarom zou jij niet de volgende zijn, die bij mij verzucht: 'Het is haast een wonder, dit had ik eerder moeten doen.'"
Nieuwsgierig geworden? Bel op werkdagen tussen 19.00 uur en 20.00 uur naar tel. 06 - 10521351, kom langs tijdens de gratis inloopavond op 12 september van 21.00 uur tot 22.30 uur of kijk voor meer informatie op de website: www.hartenziel-online.nl.